'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Позивач,моя теща,має на праві особистої власності житл...  (Прочитано 4395 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ss

• Гість

Позивач,моя теща,має на праві особистої власності житловий будинок в якому прописані і проживають моя дружина ,троє неповнолітніх дітей і тільки я без реєстрації.
Чи можуть мене виселити від моєї сім*ї.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ви маєте право проживати із своєю дружиною та дітьми, якщо факт шлюбних відносин та батьківства дітей підтверджується документально. Власник квартири може звернутися до суду з позовом про виселення, але не факт, чи суд його задовольнить. Без рішення суду, яке набрало законної сили, ніхто не має права Вас виселити. Але Ви повинні мати зареєстроване місце проживання відповідно до закону.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Однак, якщо буде доведений факт створення прешкод в користуванні будинком, то рішення суду може бути не на Вашу користь.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Шановний ss - бщ - Ukraine!
« Reply #3 : 13 Січня 2010, 19:30:57 »

Шановний ss - бщ - Ukraine!
У мене прохання до Вас - не розпочинайте нових тем у Форумі, якщо Ваші повідомлення стосуються однієї теми. Для доповнення повідомлень у темі користуйтеся кнопкою "Ответить" над заголовком.
Я Ваші повідомлення скопонував в один коментар, те ж саме можете зробити і Ви у подальшому.
====================================================
ss - бщ - Ukraine 2010-01-13 19:04:27
На що "спертись"-написати позов про захист гідності та честі,чи ст.319 ч2 про моральність власника-все таки руйнування сім*ї.
Що робити!!!???
ss - бщ - Ukraine 2010-01-13 18:56:59
Я знаходжусь в декретній відпустці по догляду за дитиною до 3-ох років,маю добру характеристику з сільради-яку пред*явив в суді,МВС до мене претензій не мають,яких вона неодноразово викликала.
Зареєстроване місце проживання відповідно до закону маю,але в іншій області.А тепер не можу приписатись біля своєї сім*ї з наведених вище причин.
ss - бщ - Ukraine 2010-01-13 18:45:27
Всі наведені аргументи являються безпідставними,не чим не підтверджені,одноосібно засвідчені в суді і являються наклепом з метою розірвання нашого з дружиною шлюбу виключно на підставі неприязних стосунків зі мною.
ss - бщ - Ukraine 2010-01-13 18:40:14
"З моменту його появи в моєму будинку він почав створювати нестерпні умови для мого проживання в будинку.Почав перешкоджати мені в користуванні будинком самовільно.Без моєї на те згоди закрив сарай та забрав ключі від нього,після цього я не можу користуватися своїм майном."-цитата з позовної заяви.
===================================================
А моя відповідь а Ваші звернення буде у новому коментарі нижче.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А тепер відповідаю по суті. Проблеми у сімейних відносинах носять такий інтимний характер, що постороннім, навіть юристам, для їх вирішення краще не втручатися. Це поле діяльності для психологів, психотерапевтів, тобто фахівців, які лікують душу людини, а не карають.
Якщо вже справа дійшла до суду, то хтось повівся неналежним чином. А взагалі після одруження слід уникати проживання з батьками в одній квартирі чи садибі. Бо несумісність характерів є генетичною. А при роздільному проживанні мали б нагоду ходити один до одного в гості.
Крім того, Ви не повідомили, а чи Ваші шлюбні та батьківські відносини узаконені? Від цього може залежати судовий вердикт.
Якщо бажаєте продовжити обговорення, то будь-ласка, набирайте коментар саме у цій темі, користуючись функцією "Ответить". Не розпочинайте нову тему, про що я просив вище.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Радив би ще залучити до розгляду справи у суді орган опіки та піклування місцевої влади. Або хочаб отримати його висновок і рекомендації для суду у письмовій формі.
Записаний

ss

• Гість

Мої шлюбні відносини узаконені,батьківські також-над однією дитиною,двоє інших-пасинки.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дублікат останнього повідомлення у цій темі мною видалений. Очевидно, дублікати з\\\'являються внаслідок зловживання функцією оновлення (верхній лівий куток панелі інструментів), якщо Ви використовуєте баузер Опера. Зверніть увагу на те, що оновлення контрольного номеру ніколи не шкодить, а оновлення всієї сторінки має своїм наслідком повтор вже відправленого повідомлення, що додає мені потім зайвого клопоту. Це характерно і для інших сайтів з Форумами.
Щодо судового спору - все зрозуміло. Ваша доля в руках правосуддя, а деяку підтримку можна сподіватися отримати лише від органу опіки та піклування районної влади.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

В.И. кнопка обновить (F5) не делает дублей ответа, потоиму что контрольное число каждый раз новое :) . Следовательно если нажать обновить появляеся сообщение на подобии: "Сообщение не добавлено, контрольное число не совпадает с заданным" :)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

В.И. кнопка обновить (F5) не делает дублей ответа, потоиму что контрольное число каждый раз новое :) . Следовательно если нажать обновить появляеся сообщение на подобии: "Сообщение не добавлено, контрольное число не совпадает с заданным" :)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
Таки ДА, простите, есть такой глюк :(
« Reply #10 : 15 Січня 2010, 11:10:26 »

Таки ДА, простите, есть такой глюк :(
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Про кнопку F5 мови не було, йшлося про функцію Ctr+R, яку інакше можна викликати кнопкою "Обновить" в панелі інструментів браузера Опера. Вона зображена піктограмою у формі кругових стрілок, які ніби входять одна в одну. Так от, от зловживання цією функцією приводить до повторів у повідомленнях на Форумі. При чому, це не є особливістю даного Форуму. На інших сайтах таке нерідко також трапляється. І навряд-чи це можна вважати, як глюк. Оновлення сторінки інколи дійсно буває необхідне. А визначити автоматично, що підлягає оновленню, а що ні, машина не вміє.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Искал чтото своё и случайно вчера нашел по теме, может пригодится: http://rishenya.org.ua/local/civil/373/
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

В.И., F5 дает аналогичный результат (обратите внимание на 8й и 9й ответы ;-), получилось именно благодаря Ф5 )
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email