'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ВІДПОВІДЬ на ЗВЕРНЕННЯ:  (Прочитано 1696 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ВІДПОВІДЬ на ЗВЕРНЕННЯ:
« : 14 Червня 2007, 22:44:41 »

ВІДПОВІДЬ на ЗВЕРНЕННЯ:
"Я не знаю за якими тарифами маю сплачувати за житлово-комунальні послуги. За квитанціями, на яких вдруковується вже оплата, враховуються тарифи за розпорядженнями КМДА 141-144, а за інформацією з Інтернету (партія Єдність, а також ваші твердження) рівень тарифів старий. Порадьте, будь-ласка, як платити за квартиру?"
====================================================
Я отримав це звернення по електронній пошті, але не знайшов його на Форумі. Тому відповідаю наступним чином:
Розпорядження №№ 141-144 визнав нечинними сам Черновецький, але тут же опублікував у газеті "Хрещатик" майже такі самі по змісту нові розпорядження під іншими номерами 640-643. Вони також не зареєстровані в органах юстиції, а також містять ті ж порушення законодавства, що і попередники. Черновецький вважає, що його правопорушення виправдовуються доцільністю та турботою про киян. Деякі кияни вважають, що це не так.
Відповідно до законодавства на даний час у м. Києві діють старі тарифи, затверджені у 2000-2002 роках. На цю тему є постанова Господарського суду м. Києва, яка набрала чинності. Нові тарифи Черновецького мною оскаржені у тому ж Шевченківському суді. Тому, поки не будуть скасовані розпорядження № 1245 від 2002 р. та № 748 від 2000 р. - вони залишаються чинними. Платити слід за "старими" тарифами. Я це успішно роблю з 01.12.2006 р. Ніхто не відмовляється отримувати мої кошти. Те ж саме стосується і моїх родичів та знайомих. Інші деталі "тарифної" війни висвітлені на цьому Форумі та на сайті http://viki1234.io.com.ua
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email