'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ВІДКРИТИЙ ЛИСТ директору КП \"Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду\".  (Прочитано 1604 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ директору КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду".

Мені стало відомо про Ваше незадоволення фактом оприлюднення в Інтернеті, а також змістом та процедурою укладення Типових договорів про надання ЖКП.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ директору КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом\'янської районної у м. Києві ради О.М. Мартиняк.

Стосовно укладених за рішенням суду Типових договорів про надання житлово-комунальних послуг.

29 травня 2009 р.

Шановна Ольго Михайлівно!

З джерел, наближених до юридичного відділу Вашого підприємства, мені стало відомо про Ваше незадоволення фактом оприлюднення в Інтернеті, а також змістом та процедурою укладення Типових договорів про надання житлово-комунальних послуг між мною, моїми родичами (я діяв на підставі довіреностей) та директором КП "Індустріальне" Солом\'янської районної у м. Києві ради І.В. Красним.

Запевняю Вас, що такого роду думки є хибними. Зазначені договори укладені внаслідок судового розгляду спільної позовної заяви з моєю участю та участю представника КП "Індустріальне" у Солом\'янському районному суді м. Києва. Альтернативою ухвали про визнання мирової угоди могло бути рішення про примусове укладення договорів та стягнення моральної шкоди в 15 тис. грн. Вам неодноразово доводилося мати справу з виконавчою службою на цю тему, коли Ви очолювали КП УЖГ - попередника нинішніх комунальних підприємств району. Щодо умов договорів відносно тарифів на ЖКП, які Вас не влаштовують, заявляю, що я готовий їх переглянути шляхом укладення додаткових угод. Єдиною вимогою залишається законність тарифів. На даний час у м. Києві вони не встановлені, а ті, що встановлені, не відповідають законодавству. У цьому Ви можете пересвідчитися, переглянувши Головну сторінку даного сайту та останні повідомлення у Форумі.

Що стосується оприлюднення. Я ніколи не підтримував ідею кулуарних домовленостей. Моя діяльність є публічною, спрямованою на захист прав споживачів ЖКП не лише особистих, чи моїх близьких родичів, але й усіх громадян м. Києва, які побажають привести свої відносини у відповідність до ст.ст. 19, 29 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", постанов КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630. Тому я завжди намагаюся оприлюднити тексти усіх документів, які сприяють досягненню вказаної мети. Зокрема, тексти договорів на дану тему, а також мирова угода були раніше (своєчасно) оприлюднені (частково) в "Нарисах" цього сайту, що й послужило причиною запізнілої реакції начальника юридичного відділу Вашого підприємства Панової Світлани Андріївни, протиправна позиція якої Вам інколи імпонує. Тому, для повного аналізу процесу укладення договорів усіма бажаючими я додатково оприлюднюю повний пакет документів на задану тему. Відповідне посилання наведене нижче:

http://io.ua/s76294 - Пакет документів стосовно укладення Типових договорів з КП "Індустріальне". Невідредаговані скан-копії: позовна заява, заява та ухвала про мирову угоду, текст мирової угоди, укладені договори, повідомлення директору КП про договори.

У разі, якщо Ви побажаєте провести обговорення укладених договорів з метою врахування Ваших інтересів, я до Ваших послуг. Принагідно зазначу, що КП "Індустріальне" Вам не підпорядковане, воно визначене переможцем у конкурсі на обслуговування будинків нашого мікпрорайону, і його пов\'язують з очолюваним Вами КП "Дирекція ..." виключно договірні відносини. По договору, укладеному між обома КП, саме на КП "Індустріальне" покладено обов\'язок укладання Типових договорів з кінцевими споживачами. До цього ж спонукає і розпорядження КМДА від 29.04.2009 р. № 518, яке, між іншим, також не повністю відповідає законодавству і мною оскаржене. Що стосується тарифу на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, який у наших договорах невизначений, хочу нагадати, що я пропонував свої послуги в порядку безкоштовної допомоги керівництву КП "Індустріальне" сформувати ці тарифи (див. згаданий вище пакет документів), яле ніякої відповіді на своє звернення не отримав.

З повагою, В.І. Куля

================================

P.S. Ви маєте можливість відповісти на даний відкритий лист у цьому Форумі. Запрошую інших відвідувачів сайту висловити свою думку.

2009-05-29
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email