'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Деснянський р/с. Позов до Житлорембуд, КП Дирекція  (Прочитано 23083 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valery

• Досвідчений дописувач
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

Вибачте за помилку: засідання на 10:30 11.08.10.
Вікторе Івановичу, Ви зможете бути?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вибачте за помилку: засідання на 10:30 11.08.10.
Вікторе Івановичу, Ви зможете бути?
На жаль, ні. Погляньте на мій розклад. У справі "Бреничі проти КП "Дирекція"", яка призначена на цей же день, мені потрібно бути добре підготовленим, як представнику позивачів, що виключає можливість прийняти участь у іншій справі, яку слід детально вивчати, а часу на це немає.
« Останнє редагування: 10 Серпня 2010, 10:00:34 від gro-za »
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Розпочата мною тема про апеляційний розгляд мого позиву про укладання типовіх договорів, якимось дивним чином об'єдналась (після повідомлення "10 Серпень 2010, 10:00:34 від gro-za") з темою "Цивільний позов Соломсуд проти КП "Грушківське", КП ГИОЦ КМДА, КП "Дирекция"" і тепер носить назву останньої.

Про засідання АС Києва 11.08.10: відповідач знову не з'явився; документів які витребував суд, теж не надійшли. Тому мені було надано листа до відповідача, про повторне витребування докуменів і передачі мені на руки. Наступне засідання 7.10.10.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Розпочата мною тема про апеляційний розгляд мого позиву про укладання типовіх договорів, якимось дивним чином об'єдналась (після повідомлення "10 Серпень 2010, 10:00:34 від gro-za") з темою "Цивільний позов Соломсуд проти КП "Грушківське", КП ГИОЦ КМДА, КП "Дирекция"" і тепер носить назву останньої.

Про засідання АС Києва 11.08.10: відповідач знову не з'явився; документів які витребував суд, теж не надійшли. Тому мені було надано листа до відповідача, про повторне витребування докуменів і передачі мені на руки. Наступне засідання 7.10.10.
Я вимушений виконувати подібні дії, щоб уникнути розпорошення однорідної інформації по численних темах. Це в першу чергу в інтересах відвідувачів сайту, а не активних користувачів.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Отримав рішення Апеляційного суду м.Каєва. :P
Шановні колеги -  які будуть думки з цього приводу?

Тут знаходиться позовна заява

Рішення суду першої інстанції

Тут знаходиться апеляційна скарга
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Остання сторінка рішення.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

...
Що робити? Подавати новий позов зі зміненими по формі вимогами, також подати касаційну скаргу, хоч надія на останню - як на торішні віники. Очевидно, бажано було викласти повний текст ухвали, а також позовну заяву та рішення суду 1-ї інстанції. Не виключена можливість його перегляду за нововиявленими обставинами. У такій сфері, як ЖКП, боротьба повинна бути перманентною, стати частиною повсякденного життя. В іншому випадку на практичні результати не варто розраховувати.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Вікторе Іваановичу! Повний текст рішення на попередній (3-й) сторінці теми (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4945.30.html - внизу). Там же і посилання на позов, рішення суду 1-ї інстанції та апеляційну скаргу (Цитати).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вікторе Іваановичу! Повний текст рішення на попередній (3-й) сторінці теми (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4945.30.html - внизу). Там же і посилання на позов, рішення суду 1-ї інстанції та апеляційну скаргу (Цитати).

Зрозуміло. Перегляну ще раз, після чого можливі нові думки з цього приводу.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Зрозуміло. Перегляну ще раз, після чого можливі нові думки з цього приводу.

Переглянув. У зв'язку з ліквідацією районних у м. Києві рад слід очікувати і реформування створених ними комунальних підприємств. Очевидно, слід дочекатися якихось рішень КМДА з приводу реформування КП, а потім розпочинати боротьбу заново, можливо, з іншими юрособами, які ще невідомо, чи будуть визначені правонаступниками. Звісно, рішення Деснянського суду у Вашій справі безглузде, Апеляційного суду - не краще (виправили лише одну помилку, яка свідчить про повне невігластво судді Матвієнко). З іншого боку, у Вашому районі була неординарна ситуація з двома КП та різними їх повноваженнями. То треба розбиратися, але вже після перереєстрації підприємств.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Дякую Вікторе Івановичу!
Значить подавати касацію немає сенсу.
Мене дивує рішення апеляційного суду в тому, що було 9 засідань і на кожному вони вимагали надати від відповідача (який був лише на 1 і останньому засідані) ряд документів, що підтверджують наявність у будинку загального теплолічильника (паспорт, акти приймання будинку в есплуатацію, акти про прийняття в експлуатацію будинкового лічильника, акти повірки, договір з Київенрго, договір з ГІОЦ тощо). Цих документів так надано і небуло (формулюваня представника  - не встигла, немає в конторі на даний момент оригіналів  і т.п.), також були витребувані від мене документи на квартирний лічильник та переписку з відповідачем стосовно взяття його на абонентський облік  - звісно я все надав. Те що відповідч2 (за словами відповідача 1) відмовився приходити на засідання (хоча саме "Житлорембудсервіс" його і запросив).
І ось в рішенні про це а ні слова.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую Вікторе Івановичу!
Мене дивує рішення апеляційного суду в тому, що було 9 засідань
...
звісно я все надав. Те що відповідч2 (за словами відповідача 1) відмовився приходити на засідання (хоча саме "Житлорембудсервіс" його і запросив).
Було б варто Вам отримати копію інформації з носія технічного запису судових засідань Апелсуду. Є підстави для звернення зі скаргою до Вищої Ради Юстиції. Але тоді доведеться розшифрувати та роздрукувати фонограму.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Дякую Вікторе Івановичу!
Мене дивує рішення апеляційного суду в тому, що було 9 засідань
...
звісно я все надав. Те що відповідч2 (за словами відповідача 1) відмовився приходити на засідання (хоча саме "Житлорембудсервіс" його і запросив).
Було б варто Вам отримати копію інформації з носія технічного запису судових засідань Апелсуду. Є підстави для звернення зі скаргою до Вищої Ради Юстиції. Але тоді доведеться розшифрувати та роздрукувати фонограму.

Попробую зробити. А скільки є часу на це? Бо найближчі 10 днів - у відряджені.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Цитувати

Попробую зробити. А скільки є часу на це? Бо найближчі 10 днів - у відряджені.
З Апеляційного суду справа повертається тижнів за два. Після чого можна отримати  в канцелярії суду 1-ї інстанції для копіювання .
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email