Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Я ніколи не любив підгавкувачів і стукачів.Андрійку, ти викликав своє заявою у мене лише огиду, залишайся разом з реєстаційною угодою і Черновецьким, я за тебе радий!
Вікторе Івановичу, а за рекламу треба платити, не сплачено - зніміть повідомлення.
Цитата: Юрій Алмаз від 28 Серпня 2010, 23:37:53Вікторе Івановичу, а за рекламу треба платити, не сплачено - зніміть повідомлення.Сумніваюся, що будь-хто зможе розмістити тут рекламу за гроші. Як на мене, то рекламі тут взагалі не місце, принаймні у повідомленнях користувачів. Колись розглядав ідею контекстної реклами Google Ads, щоб можна було за хостинг сплатити, але Віктор Іванович не підтримав, тож користуємося безкоштовним.Чому первинне повідомлення є рекламою - я обгрунтував у попередньому дописі. Миритися з рекламою та спамом не буду, хто б що про мене не писав. Хоча в мене є можливість самостійно модерувати форум, цією можливістю користуватися не буду, бо маємо з Віктором Івановичем дещо різні погляди з розвитку ресурсу, а пріорітет повинен бути у нього. А от привернути його увагу до випадків спаму та реклами вважаю своїм правом.До речі, якщо б Ви замість реклами написали повідомлення на цю ж тему, Ви б виграли в очах користувачів ресурсу. Бо з наявного складається враження, що за Вашими закликами нічого не стоїть.На цьому все. Для мене ця тема закрита.