'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Напередодні виборів, близько 17:00 год., сталася пожежа у  (Прочитано 1628 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Напередодні виборів, близько 17:00 год., сталася пожежа у покинутому напризволяще будинку на вулиці Боткіна у м. Києві, неподалік від вул. Політехнічної, однойменної станції метро, станції швидкісного трамваю з такою ж назвою, а також навпроти будинку, де зареєстроване моє власне місце проживання.
Пригода повчальна тим, як розвивалися події та чим закінчилися. Почнемо з кінця - надбудова та дах лівого та правого крила будинку повністю вигоріли на протязі години, незважаючи на намагання 8 команд пожежників що-небудь вдіяти. Пожежу вони таки загасили, але після того, як нічому було палахкотіти. Здається, що фотознімки у цьому альбомі можна подарувати Нестору Шуфричу як посібник, як не слід працювати вогнеборцям.
Ще одне диво - земля під забудову у Києві дорожча від золота, а той будинок залишається безхазяйним упродовж десятиліття. Хтось намагався його надбудувати та до нього прибудувати, але він так і залишався пристанищем бомжів та пацюків. І це притому, що у нашому будинку живе чимало можновладців, нинішніх та колишніх.
Може когось зацікавить ця історія (крім Нестора Шуфрича). Правда, будинок з невеликим дефектом, колись там розміщувалася інфекційна лікарня. То, можливо, потенційні забудовники-перебудовники бояться отруютися. А як же бомжі та миші з пацюками?
http://gro-za.io.com.ua/album62211  
Автори знімків - мої син та внук. Є ще також декілька відеосюжетів, але з огляду на великий обсяг відеофайлів не наважуюся їх розміщувати в Інтернеті. Якщо когось зацікавить - можу подарувати компакт-диск. А почалося все з невеликого загоряння на даху лівого крила будинку.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email