'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович!  (Прочитано 2740 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість
Шановний Віктор Іванович!
« : 15 Серпня 2007, 17:03:30 »

Шановний Віктор Іванович!
Дуже дякую Вам за Вашу таку корисну діяльність! Дай Вам Бог сил!
Багато баготодітних мають борги по 20-30 тис. грн. Багато продали квартири. Я вже передаю Ваши поради. Так до мене звернулися 5 сиріт Кондратенкі, яким погрожують відключити воду та електрику, якщо вони не реструктуризують борги. Але ж то були борги батьків! Батько не міг 10 років оформити інвалідність, поки я не почав допомагати як депутат райради. Потім він помер за 2 роки.
Таким чином я допоміг 7 родинам. Держава тільки на словах допомагала. Я думаю написати заяву в жек по Вашій пораді, де зазначу, що хочу сплачувати згідно договору, а з КП Черновецького не маю такого. В Законі про житлопослуги я прочитав, що власник, балансоутримувач або уповноважений повинні визначити на конкурсі організацію, яка буде виконавцем послуг і з якою ми повинні заключити договори. Може написати ще цьому балансоутримувачу та в прокуратуру?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую і Вам за депутатську діяльність. На жаль, більшість слуг народу з депутатського корпусу переймається переважно власними проблемами.
Відносно боргів батьків. Законом передбачена 3-річна позовна давність. То ще невідомо, чи існують ці борги. Якщо подадуть позов, то можна подати зустрічний позов про перерахунок за всі 10 років. Буде дуже повчально. А якщо строго по закону - у суді подається клопотання про застосування 3-річної позовної давності - і справа розвалюється. Не радив би займатися перепискою, бо отримаєте лише відписки, які потім потрібно спростовувати - і так без кінця. Або вони подають позов, а мешканці - зустрічний, або навпаки. Або ніхто, а позовна давність спливає ... Проте, слід детально вивчити історію цих боргів. Якщо на якомусь етапі хтось визнав, але не сплатив, тоді виникає проблема.
Щодо погроз.
Електроенергію може відключити лише Київенерго, і жартувати з ним не слід.
Водопостачання та опалення фізично неможливо відключити, якщо це багатоповерховий будинок.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email