Доброго вечора, шановний Вікторе Івановичу! Прошу поради та допомоги.
Згідно відповіді на моє звернення до Солом`янської райдержадміністрації балансоутримувачем будинку де я мешкаю є КП Дирекція, а виконавцем послуг є КП Грушківське. Я звернулась до виконавця з офертами на укладення типових договорів згідно постанов №630 та №529. У відповідь виконавець надіслав свій варіант договору про надання послуг ЦО,ГВП,ХВП, в якому зазначені нові тарифи і зміст не відповідає типовому. Стосовно договору з утримання будинку запропонував звернутися до КП Дирекція.
До договору про надання послуг ЦО,ГВП,ХВП я склала протокол розбіжностей. Отже прошу надати зауваження до протоколу та відповісти на такі питання:
1. в разі відмови виконавця підписати протокол, треба подавати позов на захист прав споживачів житлово-комунальних послуг та про врегулювання переддоговірних спорів;
2. чи варто вдруге звертатися до виконавця з вимогою укласти договір з утримання будинку посилаючись на Статут та п.3.15 договору на утримання житлових будинків від 31.08.2008 р. між виконавцем та балансоутримувачем.