Шановний Вікторе Івановичу та форумчане!
Пропоную Вашому перегляду позов та рішення вище зазначеного суду проти звичайних громадян (в даному випадку - проти мене).
Потрібно лише додати, що з мого боку до суду було подано купу письмових доказів про порушення позивача (в т.ч. письмову відмову Товариства "Ж-1" укласти зі мною належний договір на обслуговування), де-кілько заяв про забезпечення/вилучення необхідних для розгляду справи документів, 2 заяви про невиконання Товариством "Ж-1" ухвал суду, про порушення у проведенні судових засідань (відсутність належної фіксації, підміна документів у матеріалах справи та багато іншого).
Але, незважаючи на ці обставини (які, зрозуміло, були повністю проігноровані "справедливим" Оболонським судом), у мою відсутність (тобто, за офіційним повідомленням суду про власну відпустку), справу було швидко розглянуто і винесено рішення на підставі єдиного доказу позивача, а саме – його власного розрахунку "начебто" моєї заборгованості (питання щодо існування в моєму будинку/квартирі лічильників взагалі не розглядалось). Це було тільки 4-те засідання по справі.
Отже, нахабність судді мене просто вразила. Я непогано розумію політику, що проводиться на даний час у державі, але щоб так відверто "зливати" громадян - не допустимо. Я витрачу ще зайвий час, але такі судді дуже пожалкують про власні рішення і отримані хабарі!
Наступна черга Апеляційного суду - подивимось, яке там "суддівство" (ілюзії у мене відсутні).