'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ще один, несподіваний, спосіб заробітку на ЖКП  (Прочитано 2133 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 490
  • City: Київ
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю

Гранти, надані фондом "Відродження"


http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=32010:gms-grant-uk-43539&catid=65:projects-cs-uk&Itemid=483

Грант №43539 «Захист прав власників квартир у договірних відносинах з приватними експлуатаційними організаціями.» - 160000 грн.
Опис проекту: Забезпечення захисту права власників квартир багатоквартирних житлових будинків м. Києва на отримання якісних житлово-комунальних послуг за обґрутновано та прозоро встановленими цінами шляхом надання безкоштовної юридичної допомоги.

«Ресурсні центри для органів самоорганізації населення та ОСББ» декілька проектів 120000 - 60000 грн

Грант №42704 «Громадські ініціативи в реформуванні житлово-комунального господарства.» - 598650 грн
Опис проекту: Розробка й удосконалення поправок до Житлового кодексу і Закону про ОСББ щодо докорінного поліпшення умов роботи об'єднань співвласників та впровадження інституту управительства і механізмів стимулювання ринку якісних комунальних послуг.

Грант №43370 «Моя оселя - моя фортеця!» - 116830 грн.
Опис проекту: Створення мережі із п'яти ресурсних центрів на базі Дарницької, Печерської, Подільської, Солом'янської та Шевченківської районних державних адміністрацій міста Києва з метою забезпечення комплексного універсального підходу до вирішення проблем щодо створення, функціонування і розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Києві.

Назва проекту: Створення центрів підтримки реформування системи ЖКГ та розвитку мережі ОСББ в 5 районах міста Києва.
Бюджет проекту: 13700 дол. США
Опис проекту: Забезпечення діяльності 5-ти Центрів підтримки реформування системи ЖКГ у Солом'янському, Деснянському, Дніпровському, Святошинському, Голосіївському районах міста Києва шляхом надання безоплатних консультаційних послуг, навчання ініціативних груп, поширення доступної інформації про ОСББ, підготовка пропозицій і лобіювання рішень КМДА, спрямованих на підвищення ефективності мережі ОСББ.
http://groza.ua/



Назва проекту: Сприяння доступу організацій громадянського суспільства до роботи в громадських радах при органах виконавчої влади.
Бюджет проекту: 157700 грн.
Опис проекту: Посилення спроможності неурядових оргназацій ефективно впливати на зміст державної політики через сприяння проведенню чесних та прозорих виборів до громадських рад при органах виконавчої влади згідно з новим Порядком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України.


Назва проекту: Впровадження механізму громадського контролю ефективності політики розвитку ЖКГ у м. Миколаєві.
Бюджет проекту: 115000 грн.
Опис проекту: Формування на місцевому рівні механізму громадського контролю та показників (індикаторів) ефективності політики розвитку ЖКГ у м. Миколаєві.

Назва проекту: Шляхи покращення стану ЖКГ. Пропозиції громадськості.
Бюджет проекту: 99835 грн.
Опис проекту: Сприяння покращенню стану і ефективності політики органів місцевого самоврядування м.Рівного у сфері утримання будинків та прибудинкових територій шляхом розробки та впровадження альтернативної програми вирішення проблеми через залучення мешканців міста до ініціатив по їхньому ремонту.

Назва проекту: Удосконалення процедури безоплатної приватизації прибудинкової території багатоквартирних будинків.
Бюджет проекту: 50000 грн.
Опис проекту: Створення сприятливих умов для розвитку ОСББ шляхом удосконалення місцевої нормативно-правової бази та впровадження фінансових механізмів стимулювання процесу безоплатної приватизації прибудинкової території ОСББ.

Назва проекту: Київ - місто ефективних власників житла.
Бюджет проекту: 120000 грн.
Опис проекту: Залучення громадськості до вироблення комплексу заходів, які сприятимуть створенню та забезпеченню функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Києві.

Назва проекту: Громадський моніторинг актів Київської міської ради та КМДА, які впливають на обсяги дохідної та видаткової частини бюджету Києва-2010, його виконання та публічне звітування.
Бюджет проекту: 90000 грн.
Опис проекту: Покращення планування бюджету міста Київ шляхом здійснення громадського моніторингу актів Київської міської ради та КМДА, що впливають на обсяги дохідної та видаткової частини бюджету Києва, вироблення рекомендацій і пропозицій щодо покращення управління коштами міської громади, посилення участі громадянського суспільства у визначенні пріоритетів управління містом, інформування громадськості щодо реалізації бюджетної політики в Києві.

Назва проекту: Бюджетне фінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків під громадський контроль.
Бюджет проекту: 85000 грн.
Опис проекту: Підвищення ефективності використання бюджетних коштів на проведення капітального ремонту багатоповерхових будинків міста Херсон шляхом запровадження механізмів громадського контролю за використанням коштів та проведенням робіт.

Назва проекту: Від мешканця до відповідального власника – шлях до реформування житлово-комунальної сфери.
Бюджет проекту: 160000 грн.
Опис проекту: Створення умов для формування інституту "відповідального власника" та набуття членами об'єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Хмельницького практичних навичок спільного вирішення проблем.

Назва проекту: Залучення громадськості Луганська до підготовки правових актів щодо формування порядку встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.
Бюджет проекту: 99813 грн.
Опис проекту: Створення сприятливих умов для широкого залучення громадськості Луганська до підготовки, публічного обговорення та громадського лобіювання правових актів щодо формування порядку встановлення або погодження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Назва проекту: Електронний реєстр громадських експертиз - складова частина Урядового порталу.
Бюджет проекту: 11000 дол. США
Опис проекту: Розробка силами громадськості Електронного реєстру громадських експертиз з його апробацією та наступною передачею на утримання Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Назва проекту: Правова підтримка ініціатив громадськості за якісні комунальні послуги.
Бюджет проекту: 12000 дол. США
Опис проекту: Підвищення спроможності органів самоорганізації населення та ініціативних груп у відстоюванні своїх прав на отримання якісних комунальних послуг шляхом надання правової та інформаційно-консультативної допомоги органам самоорганізації населення та ініціативним групам громадян.

Назва проекту: Громадський контроль за наданням комунальних послуг - запорука їх якості
Бюджет проекту: 10000 дол. США
Опис проекту: Підвищення якості комунальних послуг з утримання будинків та прибудинкових територій в м. Херсоні шляхом впровадження механізмів громадського контролю за їх наданням.

« Останнє редагування: 01 Лютого 2011, 11:10:17 від Андрій »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email