'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день Вікторе Івановичу! Я Вже маю деяку інформа  (Прочитано 2592 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юля

• Гість

Добрий день Вікторе Івановичу! Я Вже маю деяку інформацію стосовно ОСББ.
По перше будинок наш не переданий актом прийому – передачі ОСББ, так як будівельники ще не виправили всі свої зауваження від ОСББ, будинок переданий лише тільки по Авізо, його вартість для зарахування на баланс. То як в такому випадку , він вважається як я розумію на балансі!? Чи ні? І ще що до укладання договорів з ОСББ, голова ОСББ надав нам свої договори (я Вам їх надсилаю. Погляньте будь ласка і як що можна скажіть свою думку стосовно них), мотивуя тим, що ОСББ сам для своїх мешканців даного будинку прописує договір на послуги який є типовим, а все інше що там є якісь постанови це все не для ОСББ, ОСББ самє затверджує на правлінні тарифи, самє прописує договори і більш нічого і знати не хоче, а що ще стосовно до тарифів так є взагалі, як нам голова сказав, прийняті та затвердженні Київською міською адміністрацією ось на днях тарифи, то він ними і буде користуватися, а розраховувати нічого не збирається!!!
А що стосується показників на лічильниках то голова говорить Ви самі мені будете надавати показники лічильників, а я Вам буду нараховувати квитанцію (ДОВІРА НА СЛОВІ)! Але на скільки я розумію то повинен бути документ в якому повинні бути зазначені показникі лічильників, і як бути в такому випадку???? Нам почали надсилать квитанції в яких незрозуміло звідки взяті показники і тарифи! І ще є одне питання буду дуже вдячна за відповідь- Скажіть які тарифи були прийняті, які розцінки на послуги, бо нам нараховують холодне водопостачання 0,94 грн, водовідведення побутове 0,54 грн., гаряче водопостачання 6,84 грн!? То як в такому випадку краще діяти? І ще, якщо кожен будинок має окремо розраховувати тарифи, то для кого або для чого вони є розраховані і прийняті КМДА?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо по акту будинок не переданий на баланс ОСББ, то залишається на балансі у попереднього власника.
Щодо тарифів - згідно з Законом України "Про житлово-комунальні послуги" ці тарифи відносяться до другої групи, які затверджуються органом місцевого самоврядування, а не ОСББ. Будь-які рішення зборів ОСББ з цього приводу є юридично нікчемними.
А як діяти - залежить від Вас. Більшість мешканців не звертає уваги на порушення своїх прав, зневірившись у верховенство права.
Що стосується тарифів КМДА, то на даний час тарифи "імені Черновецького" також є недійсними, оскільки попередні тарифи не зняті з державної реєстрації, а нові її не пройшли, а відтак не можуть направлятися на виконання. Але ж направляються, бо така у нас влада.
Якщо маєте мужність і бажання, то маєте можливість сплачувати зп фактично отримані послуги за власним переконанням, а у разі судового позову проти Вас - бути готовою відстоювати свої права у суді.
На жаль, це може стати на тривалий період частиною Вашого життя.
Про судочинство в Україні маю намір опублікувати підбірку матеріалів, один з авторів - мій знайомий журналіст, права котрого мені довелося захищати у суді.
Мою особисту позицію можете вивчити на цьому та інших сайтах. Скажу відверто, свої особисті проблеми у сфері надання ЖКП я вирішив після майже семирічної судової тяганини у декількох судових юрисдикціях та інстанціях.
Бажаю Вам успіху у цій нелегкій справі. На жаль, прецедентне право, яким керується Європейський суд з прав людини, нашими судами ігнорується. Тому Вам прийдеться судитися "по повній програмі". Консультації з мого боку Вам, як і іншим громадянам столиці, гарантовані на цьому та інших сайтах.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email