'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні, 29.11.2007 р. на 1-му національному ТВ каналі у про  (Прочитано 2759 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Сьогодні, 29.11.2007 р. на 1-му національному ТВ каналі у програмі "Український вимір" виступав активний учасник нашого Форуму Тимофій, йому опонували мер м. Славутича та директор інституту соціальних проблем міста (якщо не помиляюсь). На жаль, мене ніхто не повідомив про цю передачу, тим більше, що раніше мене запрошував на телесюжет нібито канал 1+1. Цей телесюжет був також показаний у названій передачі, в якій я побачив по-суті лише кінцівку з моїм інтерв\\\\\'ю. Йшлося про житлово-комунальні послуги, про законність розпоряджень стосовно підвищення тарифів, про обов\\\\\'язок ЖЕО укладати типові договори, затверджені постановами КМУ № 560 та № 630, про надмірні нарахування та наявність протестної категорії споживачів, які відмовляються сплачувати за послуги, які насправді не надаються, про перспективи примусового стягнення плати за ЖКП незалежно від наявності договірних відносин. Також були показані укладені мною договори, квартирні теплолічильники, квитанції на сплату за ЖКП згідно з договорами та показами лічильників ХВП, ГВП та ЦО, у противагу тим нарахуванням, які проводить КП ГІОЦ, на які я не звертаю жодної уваги відповідно до отриманих судових рішень.
Дуже розумні і законодавчо обгрунтовані коментарі надавав Тимофій (з того, що я почув). Решта учасників керувалися в основному своїми уявленнями та припущеннями, інколи навіть емоціями.
Звертаюся до Тимофія з проханням викласти короткий репортаж про перебіг подій у телестудії, бо мабуть мало хто з мешканців міст України встиг побачити цю передачу.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Копія цього повідомлення розміщена тут:
« Reply #1 : 01 Грудня 2007, 19:09:38 »

Копія цього повідомлення розміщена тут:
http://www.solomenka.org/forum/viewtopic.php?p=1055#1055
Записаний

gro-za