'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Индульгенция на нарушение Законов Украины. Образец заявления на выдачу индульген  (Прочитано 2056 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

В допомогу тим, у кого в печінках сидить тотальне беззаконня в Україні.
http://orion955.blogspot.com/2011/07/blog-post.html#more
Цитувати
Индульгенция на нарушение Законов Украины. Образец заявления на выдачу индульгенции.
После многочисленных судебных тяжб и обращений в различные государственные структуры – я понял, что неспроста органы местного самоуправления нашего города ведут себя подобным образом.
Я понял -  у них есть индульгенция на нарушения Законов. Поняв это я незамедлительно составил и отправил  заявление в Верховный Совет Украины с просьбой и мне предоставить такую индульгенцию.
Ниже размещаю образец данного заявления.

Верховна Рада України
Комітет з боротьби з організованою
злочинністю і корупцією
………………………………………
………………………………………
………………………………………

Заява

Прошу Вас згідно Законів України «Про звернення громадян», «Про інформацію» та «Про засади запобігання і протидії корупції» відповісти на наступну заяву та здійснити певні дії.
Будучи мешканцем міста ………………. я неодноразово звертався до комунальних організацій і установ міста для вирішення своїх нагальних проблем. Ніяких дій по цим заявам та скаргам зроблено не було. Тоді я звернувся до органів місцевого самоврядування, а саме до виконкому ……………… міської ради та самої ………………. міської ради із заявами та скаргами на дії та бездіяльність цих організацій та підприємств. Ніякої допомоги з цього питання я не отримав. Також не отримав вчасних, всебічних та об’єктивних відповідей на свої звернення.  Крім того виконком ……………… міської ради та ………………… міська рада прийняли ряд рішень не відповідаючих законодавству України.
Я звернувся з цього приводу до Генеральної прокуратури України з доданням документів підтверджуючих ці порушення (копія звернення з відповіддю додається). Моє звернення пропало десь в нетрях прокуратури міста ………………….
Виходячи з цього я зрозумів, що у виконкому ………………. міської ради та ……………………. міської ради є індульгенція на порушення законів України. Інакше не можливо пояснити безкарність їх протиправних дій та бездіяльності.
Я теж не святий – я теж хочу безкарно порушувати Закони України. Прошу надати мені рахунок та назву банківської установи куди я можу перерахувати гроші на отримання індульгенції. Після отримання грошей прошу надати  мені вищезгадану індульгенцію на вказану мною адресу.

Додатки:
1. Копія відповіді з Генеральної прокуратури України.

Прошу надати відповідь та індульгенцію на  мою поштову адресу:
…………………………………………………………….

З повагою,                                                                              Підпис
Дата             
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email