'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дуже дякую за попердню відповідь!  (Прочитано 2692 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Doc.

• Гість

800 x 600, 84 кБ
Дуже дякую за попердню відповідь!
Та в мене ще так справа: я прошу ЖЕО провести повірку лічильників ХВП і ГВП (водопостачання), відповідно до постанов КМУ №630 та ін. ЖЕО надіслала відповідь простим листом, без реєстраційних відміток, без дати і без печатки організації, чи можу я вважати такий документ офіційно дійсним? Або вважати, що ЖЕО взагалі не відповідає, бо підпис я вважаю не дійсним?
А ще у цьому листі посилаються на скасований нормативно-правовий акт ще у передминулому році!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Начальник ЖЕО-807, як і його найвищий покровитель - мер усіх киян Черновецький, живуть не на Землі, а на Марсі. Тобто для для них закони України не діють. Дійсно, посилання на розпорядження КМДА № 1261 є юридично нікчемним, оскільки воно давно вже скасоване, до речі, за моїм позовом до КМДА. Той же начальник "забув" про існування постанови КМУ № 630 від 21.07.2005 р. Пунктом 9 цієї постанови передбачено, що повірка, демонтаж, транспортування, монтаж квартирних засобів обліку проводиться за рахунок виконавця, тобто блансоутримувача. А постанову КМУ № 560 ніхто не скасовував, і ніхто не може скасувати, крім самого КМУ, або судового рішення.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email