'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Переглянувши Вашу героїчну діяльність, у відстоюванні...  (Прочитано 2635 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Doc.

• Гість

Переглянувши Вашу героїчну діяльність, у відстоюванні законних прав на достатній рівень якості надаваних послуг від ком. підприємств, вирішив жорстко взятися за цю справу, і спробувати відстоювати свої (для початку) права.

Вельми сподіваюся на Вашу допомогу.

Питання тепер таке: якщо вже не існує КП УЖГ, то хто з явився замість них, як ці організації іменуються, де їх знайти (їх адреси і інші реквізити), і взагалі то до кого мені написати таку заяву?:

(ЖЕО№ , підкажіть кого???) прошу провести перерахунки з детальною прозорою розшифровкою фактично наданих послуг мені, (ПІпБ), як власнику картири за адресою (***) у періоди 2004-2005 р.р., 2005-2006 р.р., 2006-2007 р.р. та у поточному 2008 році за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, послуги з центрального опалення з урахуванням відхилення реальних температур теплоносія від прийнятих при розрахунках нормативів, гарячого водопостачання, водовідведення гарячої води, холодне водопостачання та його відведення у відповідності до законно діючих нормативних Актів, а саме:(підкажіть які саме навести розпорядження і постанови), кошти за які були сплачені протягом зазначених періодів на рахунок КП ГІОЦ р/рахунок 2603000018106 в ВАТ КБ \\"Хрещатик\\" МФО 300670 код ЄДРПОУ 04013755 по особовому рахунку (******). За результатми перерахунків прошу повернути мені зайвосплачені кошти у вище зазначені періоди.

КП ГІОЦ прошу не втручатися в роботу (ЖЕО, чи ???) і справи, щодо розрахунків, та перерахунків оплати послуг по моїй квартирі за адресою (***), бо діяльність КП ГІОЦ є незаконною, відповідно до (?Розпорядження КМДА №???), яке не зареєстроване в Міністерстві юстиції, а отже не може вважатися чинним на весь зазначений період та на сьогоднішній день.

(ЖЕО№**, чи ???) повідомляю, що мною (ПІБ), чи іншими власниками квартири за адресою: (***) кошти по рахунку на сплату житлово-комунальних послуг за грудень 2007 року, надісланий мені КП ГІОЦ КМДА сплачені не будуть, доки не буде проведений перерахунок проплати по зазначенії квартирі. А наведені відомості на зворотній стороні зазначеного рахунка не відповідають дійсності, асаме: посилання на Розпорядження КМДА №641 від 30.05.2007 не законне, бо це розпорядження втратило чинність за рішенням суду, а інші наведені розпорядження КМДА №978 від 30.07.2007 та №1127 від 28.08.2007 знаходяться в стані судового слухання станом на 18.01.2008р.

(ЖЕО№**, чи ???) прошу укласти зі мною: типовий договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території, типовий договір про надання послуг з центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання та водовідведення у встановленому порядку та з текстами у відповідності до постанов КМУ №560 від 12.07.2005, №630 від 21.11.2005, №959 від 12.07.2006, №955 від 10.07.2006 та затверджених додатків до них, а також у відповідності до Закону України \\"Про житлово-комунальні послуги та інших чинніх нормативно-правових Актів.

(ЖЕО, чи ???) прошу надати мені повний розрахунок тарифу на утримання будинку (будинку № ** по вул. ****) згідно з Порядком формування тарифу, затвердженим постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, з забезпеченням прозорості усіх 26 можливих складових витрат, а також з затвердженим органом місцевого самоврядування переліком послуг, які фактично надаються мешканцям, у тому числі мені, з підтвердженням документами оперативного та бухгалтерського обліку у відповідності до ЗУ \\"Про бухгалтерський облік\\" та до П(С)БО, затверджених Мінфіном України.

З повагою мешканець кв.№ *** (і т ін)

Дуже дякую наперед!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний колего, Ви можете повністю розраховувати на мою підтримку та допомогу.
Стосовно Ваших запитань:
1) У попередньому повідомленні я вже зазначив, що замість КП УЖГ у Києві будуть районні Дирекції єдиного замовника з функціями балансоутримувача житлового фонду. Процес створення ДЄЗів уже розпочався. Але у різних районах міста по-різному. Найвірогідніше, що у Вашому районі у минулому місяці сесія райради прийняла відповідне рішення. Якщо це так, то Ви можете звернутися до керівника апарату райради та отримати копію рішення. Але поки ДЄЗи не зареєстровані, балансоутримувачем залишається КП УЖГ.
2) Стосовно перерахунків за ЦО - з такою заявою слід звертатися також до балансоутримувача. Але спочатку було б не зайвим отримати копії Актів звірок нарахувань за теплову енергію по Вашому будинку, які від імені КП УЖГ підписував начальник Вашого ЖЕО, а від імені Київенерго - його відокремлений структурний підрозділ - СВП "Енергозбут Київенерго". Такі акти складалися один раз на рік за минулий розрахунковий опалювальний період. Як це повинно відбуватися - читайте розпорядження КМДА № 2306 від 26 грудня 2002 р. Там же знаходиться затверджена Методика проведення перерахунків з населенням. Оскільки ні КПУЖГ, ні ЖЕО насправді перерахунків не здійснювали, то не погодяться вони зробити це й тепер без рішення суду. Тобто, доведеться судитися. Аргументацію знайдете в рішенні суду по справі, яку я вів у Солом\\\'янському райсуді м. Києва:
http://io.com.ua/s23364  
Якщо потрібні тексти позовних заяв - багато з них знайдете на цьому сайті. Однак, рішення суду досить детальне (фактично, це мій проект), а тому його можна використати для чергового позову.
Відного КП ГІОЦ - воно не втручається, однак займається незаконною діяльністю. Його рахунки на сплату ЖКП декількома судовими рішеннями визнані незаконними і такими, що не підлягають оплаті. Про це можна знайти конкретні посилання також на цьому сайті.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Технічна помилка в останньому абзаці відповіді: замість "відного КП ГІОЦ" слід читати "відносно КП ГІОЦ".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email