Добрий день, шановний Вікторе Івановичу!
Мене звуть Олена (Станіславівна).
Звертаюсь до Вас з прохання про невідкладну допомогу (нещодавно ми спілкувались по телефону).
Кілько слів по суті справи.
З лютого 2010 р. у суді Оболонського р-ну розглядається справа за позовом ТОВ "Ж" про стягнення з мене заборгованості за опалення та за утримання пр/території в період 2006-2010 р. (холодне/гаряче водопостачання я регулярно сплачую окремо за лічильниками). З часом, вимоги ТОВ "Ж" у періоді зменшились, а саме: з 2006 по 01.07.2009 р..
Але, враховуючи те, що суддя вже відверто і неприховано надає переваги ТОВ "Ж", я змушена негайно (до винесення рішення) реагувати і окремо подати власний позов. Приводів для цього багато, наприклад:
враховуючи те, що в моєму будинку встановлено власний водогрійний котел з лічильником, однак нарахування за опалення протягом всіх 10 років існування будинку ТОВ "Ж" робило як за централізоване. Про інші начебто "надані послуги" взагалі мови немає - що можна було робити ТОВ "Ж" у новобудові?
Зрозуміло, що протягом останніх 5-8 років я регулярно вимагала у ТОВ "Ж" перелік всіх послуг з метою перевірити їх надання по факту, а також пропонувала укласти зі мною відповідний договір. На щастя, вони жодного разу ненадали належних документів і повністю проігнорували мене. За такими умовами я офіційно сповістила ТОВ "Ж" про небажання (відсутність наміру) отримувати їх невідомі послуги і моєї несплати за них як за незамовлені.
Вважаю, що саме зараз настав час вже мені наступати в "атаку".
Але є один момент, який мене дуже бентежить: я хочу подати позов не за останні 3 роки, а за весь період їх обслуговування будинку (11 років). Підставами для цього я хочу зазначити - "спричинення шкоди моєму здоров’ю в наслідок неналежного надання послуг" і примусити зробити перерахунок за весь час їх обслуговування на підставі того, що я тільки нещодавно дізналась про неправильне застосування і нарахування мені за послугу "опалення".
Я не знаю, що з цього може у мене вийти, тому і звертаюсь до Вас в друге. Дуже розраховую на Вашу пораду і допомогу. Можливо хто не будь із наших співгромадян звертався до суду з такими вимогами?
Також я хочу у Вас запитати - чи не змогли б Ви мені порадити порядного адвоката для цієї справи, виходячи з власного досвіду - на одинці я дійсно не впораюсь.
Вікторе Івановичу, як що можна, напишіть будь ласка мені відповідь на мій еmail:
horst5@yandex.ru (для збереження конфіденційності на даному етапі).
З нетерпінням буду чекати від Вас повідомлення.
З повагою, Олена.