'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Користувач Серж просить допомоги адміна.  (Прочитано 5115 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Георгий

• Активний Дописувач
  • City: Київ
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

До мене звернувся дописувач "Серж".
Суть проблеми - не може залогинитися. На е-mail. (що надавався для реєстрації) приходить повідомлення "хтось хотів зайти під Вашим логіном".

Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

В понеділок були у мене подібні проблеми. Шановного Адміна попередила. Треба почекати.
Записаний

mirrorer

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

В Internet Explorer така поведінка спостерігалася давно. В Firefox почала спостерігатися з 11 версії. Поки проблема триває прошу користуватися Chrome або Opera.
Записаний

mirrorer

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

Сьогодні розбирався з проблемою. Налагодив роботу Internet Explorer і Firefox. Тепер вони не розреєстровують зареєстрованих користувачів.
Проблема з первинною реєстрацією ще не вирішена. Проблема полягає в тому, що в незалежності від типу браузера перша спроба логування на форум скінчається невдачею. Друга спроба реєструє користувача. Інколи, коли невірно вводиться пароль виникає враження, що реєстрація недоступна зовсім. А після декількох спроб реєстрації форум блокує користувача на декілька хвилин. Поки проблема не вирішена, прошу користувачів не нервувати при повідомленні про невірний пароль. Просто зробіть другу спробу.
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю

У мене в свій час проблеми з реєстрацією не виникло. Але постійно була і ще іноді буває проблема із входом на сайт. У порожні поля вносиш логін, пароль, ентер, сторінка перезавантажується, і ... дежавю: знов поля порожні, заповнюєш, а далі та сама картина.
Тому коли з 10-ї спроби мені вдалося увійти, я вибрала опцію "залишатися на сайті". Завдяки цьому наразі проблема із входом відсутня.
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

У мене в свій час проблеми з реєстрацією не виникло. Але постійно була і ще іноді буває проблема із входом на сайт. У порожні поля вносиш логін, пароль, ентер, сторінка перезавантажується, і ... дежавю: знов поля порожні, заповнюєш, а далі та сама картина.
Тому коли з 10-ї спроби мені вдалося увійти, я вибрала опцію "залишатися на сайті". Завдяки цьому наразі проблема із входом відсутня.
Я зараз з третьої спроби "залогинився" - вибрав опцію "запам'ятати".
Побачимо, що буде далі...
До речі - у мене Google Chrome.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Користувачка Художница не змогла увійти на сайт.
Зараз пише на http://gro-za.io.ua   
Цитувати
Да, пыталась зайти - Невірний пароль
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Можливо допоможе така порада.
1) Після невдалої спроби ввести логін-пароль на свій мейл (який був вказаний при реєстрації) отримати лінк, по якому ввести новий пароль (це опція форуму, що з'являється, якщо неможливо залогінитися).
2) Зі свого мейлу перейти за отриманим лінком, ввести і підтвердити новий пароль (також опція форуму).
3) Після цього на форум не заходити! Потрібно закрити інтернет-браузер, видалити кеш та cookies. Щоб їх видалити -користуйтеся опціями свого інтернет-браузера.
4) Знову запустити інтернет-браузер, відкрити сторінку форуму і спробувати ще раз залогінитися.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email