'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Платит ли ЖСК или ОСМД НДС  (Прочитано 9891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дятел

• *
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю
Re: Платит ли ЖСК или ОСМД НДС
« Reply #15 : 25 Квітня 2012, 22:39:30 »

Скажите, как по вашему, если ЖЕК просит деньги за водопоставку и водоотвод, он должен иметь соответственную лицензию, или достаточно что лицензия есть у "Киевводоканала"? (в моем случае на суде ЖЕК заявил, что лицензии у него НЕТ, но она ему и не нужна, по вышеизложенным обстоятельствам).

ПС: как по моему: если нет лицензии, а лицензия у Киевводоканала, то и деньги должен последний просить, но никак не жек! Или я не прав? Суд с моей позицией не согласился :(
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Платит ли ЖСК или ОСМД НДС
« Reply #16 : 26 Квітня 2012, 00:51:29 »

Я не маю жодного наміру сперечатися з вами. Якщо Ви були уважні, то ще на початку свого допису я зазначив, що "Относительно лицензий действует специальный закон о лицензировании отдельных видов хоз.деятельности." Кому цікаво може дослідити весь перелік і зкорелювати його із ЗУ Про ЖКП. Я, орієнтовно, співставив групи із ЗУ Про ЖКП з тими роботами які ліцензуються. Про послуги з ремонту приміщень, будинків, споруд  я взагалі нічого не писав. Думаю, ваші приклади комусь стануть в нагоді.
Я Ваше посилання на ЗУ "Про ліцензування..." бачив. І "орієтовнне" розмежування зрозумів. Але робити уточнення був вимушений, бо не всі відвідувачі сайту розумітимуть, що то "орієнтовне".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email