Хто у нас корупціонер № 1?
=====================
Як свідчить газета "ВВ" за 08.02.2008 р., це почесне звання виборює Валентина Семенюк, до якої приєдналися Віктор Ющенко з Віктором Балогою. Люто ненавидячи Юлію Тимошенко за її практичні дії по подоланню корупції, вони вирішили на ній відігратися. Рішення уряду по відстороненню Валентини Семенюк та її "бойових" заступників від "керування" ФДМ Президент спочатку своїм Указом відмінив, а потім ще й оскаржив у Конституційному Суді.
Чи є совість у нашого Президента?
Коли оскаржувалися його Укази у тому ж суді про припинення повноважень ВРУ та призначення дострокових виборів, то це розцінювалося Президентом, як посягання на його Величність.
До речі, яка необхідність була звертатися до КС з приводу рішення уряду Тимошенко? Тим більше, що Президент скептично ставився до КС та деяких суддів. Згадайте прізнозвісну Сюзану Станік.
Тепер і Тимошенко, і Турчинов вимушені були заявити, що вони підкоряються Указові Президента, але жалкують, що для корупціонерів повністю розв\\\'язані руки. На відміну від їх попередника Януковича, який свого часу чистив Президента і у хвіст, і в гриву.
Далі, декілька слів з мого досвіду спілкування з Валентиною Семенюк (у письмовій формі). Ще тоді, коли вона очолювала Комітет ВРУ з питань приватизації, мені довелося розбиратися з суперечками навколо колишнього НВО "Київський радіозавод". Свого часу його роздерибанив Павло Лазаренко разом зі своїм державним міністром Пустовойтенком. Схема примітивна і загальновідома. Спочатку розділили потужне підприємство на півтора десятки самостійних "контор". Потім звільнили тисячі найманих працівників. Окремі "контори" приватизували, потім збанкрутували, потім скупили за безцінь. Звертався з цього приводу до Чечетова. Займалася моїм звернення Світлана Ледомська - його перший заступник. До речі, ми з нею особисто знайомі, одружена з моїм колишнім колегою по науково-педагогічній роботі, з яким підтримували дружні стосунки. Дуже вихована та інтелігентна жінка, навіть ділова. Але нічого не вдіяла. Потім наші стосунки з колишнім колегою та його дружиною розпалися. Мабуть, тому, що моя позиція щодо пограбування Київського радіозаводу (це в Дарниці) декому не сподобалася.
З цього приводу я звертався також і до В.Семенюк, надав кипу документальних доказів, але вона відповіла відпискою, що моє звернення передали до прокуратури. Прокуратура відповіла, що порушень не було. Після звільнення Чечетова і призначення Семенюк Світлана Ледомська залишилася першим заступником.
Епоха дерибану і керування ФДМ Чечетовим завершилася. Однак, Валентина Семенюк, як відомо з виступів ЗМІ, продовжила його справу, будучи соціалісткою, партія якої на чолі зі "зрадником" Морозом вийшла з помаранчевої коаліції та приєдналася до ПР. Разом краще ...
Світлана Ледомська залишилася на попередній посаді, але була відсторонена урядом разом з Семенюк та поновлена Президентом.
Тепер Генпрокуратура займається перевіркою діяльності В. Семенюк, а у ВРУ чекає своєї черги подання коаліції про звільнення Семенюк з посади, однак "любий" Президент за неї вже заступився.
Питання: Навіщо нам такий Президент? І за віщо йому подякував Турчинов?
--------------------------------------------------------------------------------------
Хто дасть відповідь?
Я не Глоба, але маю тривожні передчуття. Ющенко з "любими" друзями дуже скоро черговий раз "з\\\'їдять" Юлію Тимошенко. Тут діє елементарна людська заздрість. Юлія Тимошенко розумна, цілеспрямована, послідовна. Саме такого Президента не вистачає Україні. Значить, на думку оточення Ющенка, її потрібно усунути ще раз, можливо, назавжди. Юліє Володимирівно, бережіться "любих друзів", а з ворогами Ви справитесь!