'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дякую за відповідь.  (Прочитано 2733 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергій Михайлович

• Гість
Дякую за відповідь.
« : 18 Вересня 2012, 11:09:28 »

Цитувати
ановний funmaster !
Вам, очевидно, відомо, що я недавно переніс інсульт. Тому за станом здоров'я не можу регулярно супроводжувати даний сайт. Контроль за Форумом я передав своїй правонаступниці . Її нік Вам відомий - це "Тетяна Academia". Модераторів я не призначав, вважав це зайвим, як і заохочення полеміки під гаслом демократії. Інколи на Форум заходжу, періодично по телефону спілкуємося з правонаступницею. Не можу погодитися з Вашим враженням, що
Цитувати
Справа,  розпочата ... ,  потрапила у чужі, нечесні руки
, а Вас хтось хотів би бачити  покірною овечкою
Я повністю довіряю Тетяні Academia. Але згоден, що Форум став некерованим. Це зачіпає й мою особисту репутацію, як засновника.
Шановний Вікторе Іванович! Не може вам відповісти  приватним повідомленням, так як доступ на форум мені заблоковано. Тому звертаюся публічно.
Дякую Вам за повагу до "маленького українця". Хоч і через півтора року, але все ж я до Вас "достукався".
Ні, мені нічого не відомо про те, що з Вами сталося, про Вашу хворобу.
Це Ваша особиста справа -кому довіряти.  У відомому  нам усім  фільмі, шеф внутрішньої безпеки
Мюллер говорив: "Верить нельзя никому!".
Як там не є, а Ваш авторитет зазнав  втрат,  і саме завдяки діям Тетяни з нескормним логіном "Академія" та її  команди.   
Можливо хтось не бачить, чи не хоче бачити, але команда відхилилась від встановленої Вами мети форуму.
Колишній користувач форуму з ніком ФанМайстер.   
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
Re: Дякую за відповідь.
« Reply #1 : 18 Вересня 2012, 21:58:38 »

На жаль екс-дописувач з ніком funmaster так і не зрозумів, що треба просто дотримуватись правил форуму.
Цей сайт має дуже чітко окреслену мету. І всі спроби обійти її під будь-якими гаслами будуть припинятись.
Обов`язком адміністрації є підтримання порядку і зупинення полеміки та пустих суперечок, які нав`язував учасникам форуму дописувач з ніком funmaster.

Цілком розумію, це може і не подобатись.
Однак.
Тему закриваю та переношу в "Наш сайт".
Наступні повідомлення ображеного дописувача будуть видалятися без попередження.
Доступ - блокуватись технічними засобами.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Дякую за відповідь.
« Reply #2 : 28 Вересня 2012, 11:23:48 »

Взагалі-то під ніком funmaster з нами спілкувався не Сергій.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email