'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Заборгованість перед Жилкомсервісом , квартира на балансі забудовника  (Прочитано 2280 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Натали

• *
    • Перегляд профілю

Добрий день . Прошу допомогти розібратися у наступній ситуації : придбала квартиру у забудовника , отримала документи про реєстрацію права власності . Квартира у будівельному стані , у жеку Жилкомсервісу лицьового рахунку не відкривала , мешкаю та прописана за іншою адресою . Довідку про відсутність лицьового рахунку та відсутність нарахувань за тепло та гарячу воду мені надав жек забудовника , тому що у теплових мережах моєї квартири немає. Вода та опалення опломбовані . Як визначити , у якому жеку обліковується моя квартира ? Чи повинна я сплачувати квартирну плату Жилкомсервісу ?
Записаний

Натали

• *
    • Перегляд профілю

Дуже прикро , але виявилося , що квартира передана "Жилкомсервісу " . Чи є способи зменшити плату ?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Для начала уточните принят ваш дом гос.комиссией в эксплуатацию? Возможно дом еще не введен в эксплуатацию.
Это к застройщику-заказчику-владельцу (кто у Вас собственник дома?)
 Не понятно с пломбами на воду и отопление.Имеется ли у вас Акт на опломбировку в квартире?
 Возьмите, это будет началом отсчета оплаты за эти услуги.

Цитувати
Чи повинна я сплачувати квартирну плату Жилкомсервісу ?
Пусть покажет Вам договор на право быть балансодержателем или договор на право предоставлять коммунальные услуги. Потом уточняйте по каким тарифам и дальше по общему сценарию (см. форум). Требуйте (письменно) заключение договора в соответствии с типовым.

Цитувати
Чи є способи зменшити плату ?
Есть способы уменьшить и есть способы не платить. Готовы с первых дней проживания бороться за это? Для начала посмотрите форум, он об этом. Определитесь, это на долго.
Записаний

Натали

• *
    • Перегляд профілю

Дом принят в эксплуатацию и передан Жилкомсервису в 2010 г.,с той поры и начисляют оплату по разным тарифам .На сайте Жилкомсервиса нашла только тарифы 2012 г. , где найти более ранние-не знаю .Вода опломбирована по акту , а тепло мне опломбировал застройщик , когда я отказалась подписывать договор с тепловыми сетями .
По поводу договора - он у нас "публичный" , так что никто меня не спрашивает .

Цитувати
Требуйте (письменно) заключение договора в соответствии с типовым. Как практически это сделать ,у кого потребовать ?

Цитувати
Чи є способи зменшити плату ?
Есть способы уменьшить и есть способы не платить. Готовы с первых дней проживания бороться за это? Для начала посмотрите форум, он об этом. Определитесь, это на долго.

Каким образом можно уменьшить оплату ? Способы не платить ? Предполагаю только вариант оплачивать лишь в пределах срока исковой давности , какие еще методы существуют ? Бороться готова ,знаний в этой области пока не хватает .
« Останнє редагування: 22 Вересня 2013, 17:19:06 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Закон "Про ЖКП" публічного договору не передбачає. Якщо договір не відповідає типовому, потрібно було зареєструвати заяву про відмову від укладення договору через його невідповідність формі і змісту передбачених нормативним актом обов'язкової дії.
І зразу ж зареєструвати заяву з пропозицією укласти договір на умовах пердбачених ПКМУ 529.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email