'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Блокування реклами при перегляді лінків на форумі  (Прочитано 3127 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Roman, візьміть до уваги, що особисто я Ваші документи виставлені через imagebam не читаю.
Причина - програма що блокує "видачу" на монітор реклами. А на imagebam реклами достатньо. Тож, після "кліку" на Вашому вкладенні, я отримую пусту сторінку imagebam. Переглядаю я такі вкладення шляхом збереження зображення у свій ПК і потім відкриття у програмі перегляду зображень. ( Трохи зайвих рухів, але відключати програму блокування реклами я не хочу.) Ваші ж документи останнім часом такого розміру, що переглядати їх без збільшення в рази просто не реально. А під час збільшення вони втрачають читабельність. Займатися їх обробкою  не маю часу.
Звісно це не має значення, коли Ви звертаєтесь не до мене. Але враховуйте це, коли  питання ставитимите мені.
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю

Юрій Васильович, а яка програма у Вас для блокування реклами? Чому вона блокує увесь сайт?
У мене http://adblockplus.org/en/chrome Він зайве не блокує.
На imagebam я почав викладати, щоб не перегружати форум.
« Останнє редагування: 24 Квітня 2013, 13:37:12 від Roman »
Записаний

Roman

• *
    • Перегляд профілю
« Останнє редагування: 24 Квітня 2013, 14:22:03 від Roman »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Юрій Васильович, а яка програма у Вас для блокування реклами? Чому вона блокує увесь сайт?
У мене http://adblockplus.org/en/chrome Він зайве не блокує.

У мене теж Adblock Plus. В firefox працює добре. Та я для форуму користуюся opera. А в opera потрібні ще деякі маніпуляції. Навіть  у останній версії adblockplus.org/ru/opera ( я про всяк випадок оновив - дякую за надані посилання!).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email