'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Закон про відключення від водопостачання. Є такий?  (Прочитано 14358 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Agami

• *
    • Перегляд профілю

Перо, дякую за Вашу відповідь.. Почитаю ці посилання, проте Вашу пораду "опрацюйте", думаю, може гарно виконати лише юрист з досвідом, яким я не є і якого я саме прагну знайти (бо кожен повинен займатись своєю справою на моє переконання).

Щодо пріоритетів, то вони такі:
- відновити холодне водопостачання (без ЖЕКа навряд вийде, бо треба перекривати холодну воду в домі, щоб це зробити),
- примусити ЖЕК знову поставити пломби на лічильник на холодної води,
- винести припис чи щось в такому роді на ЖЕК і УЖГ, що вкаже тим співробітникам, що зробили це, що так робити не можна і тим самим відіб'є бажання у них робити таке надалі.
- оскаржити суму боргу (вони наразі пишуть якісь захмарні 80 000 грн. за 3 роки) згідно тарифів для ФО,
- платити далі як ФО, яка і живе і веде підприємницьку діяльність в квартирі (жилий фонд).

Ось такі у мене плани в ідеалі в пріоритеті.

Із Вашої відповіді я розумію, що Ви юридичних послуг не надаєте в цьому напрямку?

Якщо надаєте, тоді прошу зв'язатись зі мною особисто.
Записаний

Agami

• *
    • Перегляд профілю

До речі, щодо рішення http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/15119676, то я з ним раніше ознайомлювалась. Воно мене порадувало.
Я зрозуміла із нього наступне: визнали незаконним відключення і що ніяк не карали ФО за самовільне підключення. Щодо  боргу ФО по цій справі, то я не зрозуміла, чи розглядав це суд, чи ні і що вирішив. Але тут зі мною аналогія непевна (у мене трохи інша історія).

Щодо тарифів (мій 2-й пріоритет), то я знайшла http://reyestr.court.gov.ua/Review/26457823 (справа 6-72 цс 12).
Тут не на мою користь це все...

Але, я так розумію, не факт, що в моєму випадку буде такий самий висновок.

Дякую заздалегідь за Вашу увагу, поради і можливо юридичну допомогу.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Щодо пріоритетів, то вони такі:
- відновити холодне водопостачання (без ЖЕКа навряд вийде, бо треба перекривати холодну воду в домі, щоб це зробити),
- примусити ЖЕК знову поставити пломби на лічильник на холодної води,
- винести припис чи щось в такому роді на ЖЕК і УЖГ, що вкаже тим співробітникам, що зробили це, що так робити не можна і тим самим відіб'є бажання у них робити таке надалі.
- оскаржити суму боргу (вони наразі пишуть якісь захмарні 80 000 грн. за 3 роки) згідно тарифів для ФО,
- платити далі як ФО, яка і живе і веде підприємницьку діяльність в квартирі (жилий фонд).

Певні вимоги вже можна заявляти у позовному провадженні (відновити надання послуги). І поки не відновлено -збирати докази завдання шкоди відсутністю води.
Записаний

Agami

• *
    • Перегляд профілю

10.02.14 був успішний фінал першої частини марлезонського балету (сподіваюсь, що останній, але, хто знає..).
Можу сказати, що це все завдяки співпраці з Юрієм Алмазом.
Всім можу радити цю людини як експерта по питанням з ЖЕК.
Викладаю копію ухвали, яку сьогодні забрала.

Можу сказати ще одне: при загрозі кримінальної справи згідно із заявою до міліції, що ми подали, нам спочатку одразу включили воду (22.01.14). В суді ми вже затверджували, що дії були незаконними і що сторони домовились укласти стандартний договір.

Сподіваюсь, далі ми будемо жити в мирі і злагоді зі всіма представниками ЖКГ (у Святошинському р-ні їх виявилось напрочуд багато)...

Як треба буде кому консультація від мене (безкоштовна) по аналогічним питанням, звертайтесь з особистими повідомленнями.
Взагалі, краще звертайтесь до Юрія Алмаза. Він дипломований юрист, на відміну від мене.

Всім успіхів на шляху до гарних цілей і намірів!
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Вітаємо!
Записаний

Agami

• *
    • Перегляд профілю

Дякую Вам, Юрій, Юрію Алмазу і всім, хто створив цей корисний форум!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email