'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович, КП надіслало мені договір по...  (Прочитано 2534 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дмитрий

• Гість

Шановний Віктор Іванович, КП надіслало мені договір по Постанові №630,

що відповідає типовому однак для мене є не зрозумілою редакція частини 5 пункту 4 зазначеного договору “, а саме замість тарифу з

централізованого опалення КП в цьому пункті написало - “по факту”. Чи є

таке положення вірним?

Крім того був би дуже вдячним, якщо Ви зазначили б тариф з

централізованого опалення (у мене будинок з будинковим засобом обліку

теплової енергії)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тарифи на комунальні послуги у м. Києві встановлені розпорядженням КМДА від 20.06.2002 р. № 1245. Воно зареєстроване в Київському міському управлінні юстиції (нині - Головне управління юстиції в м. Києві) 27 червня того ж року за № 46/429, до цього часу залишається чинним, не зняте з державної реєстрації і не скасоване. Тариф на теплову енергію для житлово-експлуатаційних організацій цим розпорядженням встановлений на рівні 54,42 грн. за одну Гігакалорію (без ПДВ), а з ПДВ - відповідно 65,30 грн. Порядок розрахунків за комунальні послуги при наявності будинкового лічильника, або при відсутності, встановлений постановою Кабміну від 21.07.2005 р. № 630. Комунальне підприємство не визнає принцип верховенства права, а тому схильне до застосування тарифів "імені Черновецького", хоч це й незаконно. Соломонове рішення - не зазначати конкретну величину тарифу, як у наданому Вам проекті договору ("по факту"). Тому до проекту радив би скласти протокол розбіжностей і підписати договір з застереженням "З протоколом розбіжностей від "___" _____ 2008 р." Якщо КП договір не підпише, тоді у нього виникне обов\\\'язок звернутися до суду для урегулювання переддоговірних спорів. Якщо не звернеться, можете звернутися Ви.

В усякому разі, попереду для Вас така сама боротьба, яку я вже декілька разів витримав. Бажаю перемоги!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email