'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Скасування судового наказу  (Прочитано 1608 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Молодь України

• *
    • Перегляд профілю
Скасування судового наказу
« : 17 Березня 2016, 13:56:33 »

26 лютого 2016 року на мою адресу надійшов судовий наказ. В ньому було вказано стягнути заборгованість по сплаті за надання послуг з вивезення твердих побутових відходів. До наказу були додані копії договіру укладеного з моєю покійною матусею, на підставі яких підприємство грунтувало свої вимоги. Мною була подана заява про скасування судового наказу. Судове засідання було призначене, мене запросили повісткою. У суді я намагалася довести помічнику, що за нормами, передбаченими статтею 105-1 ЦПК України, мені треба надіслати копію ухвали. Мені нехотя видали таку копію, та повідомили про розгляд справи. Що робити у цьому випадку, адже суддя міг розглянути заяву без моєї участі? Невже, суддя заодно з комунальним підприємством?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
Re: Скасування судового наказу
« Reply #1 : 17 Березня 2016, 15:47:11 »

та повідомили про розгляд справи.
Если считать уведомление надлежащим образом (положено вручить повестку, а уведомили о с/з устно) можете все равно не являться на с/з по рассмотрению заявления по выдачи СП.
Цитувати
Що робити у цьому випадку, адже суддя міг розглянути заяву без моєї участі?
Судья будет действовать в соответствии ГПК
Цитувати
6. Заява про скасування судового наказу розглядається судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про прийняття такої заяви до розгляду у відкритому судовому засіданні. Неявка осіб, належним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви.

Непонятно, Вы присутствовали на судебном заседании?
Если присутствовали, получили решение суда по СП?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 18 Березня 2016, 07:38:21 »

Цитувати
Мною була подана заява про скасування судового наказу. Судове засідання було призначене, мене запросили повісткою.
Нормально.
Цитувати
У суді я намагалася довести помічнику, що за нормами, передбаченими статтею 105-1 ЦПК України, мені треба надіслати копію ухвали.
Повістку надіслали без копії ухвали про прийняття заяви? Це ненормально,  але не страшно.  Та ухвала Вам ні де не знадобиться...
Цитувати
Мені нехотя видали таку копію,
Добре.
Цитувати
та повідомили про розгляд справи. Що робити у цьому випадку,
Не зрозуміло... Ви були в суді до дати, вказаної в повістці? Ви були в той день, але розгляд справи не відбувся? Вам повідомили про іншу дату? Вам повідомили що розглянуть без Вашої участі?
Уточніть обставини та сформулюйте своє питання.
Записаний

Молодь України

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 26 Березня 2016, 12:12:18 »

Дякую, суддя скасував судовий наказ. Допомогли мої доводи з приводу відсутності належним чином укладеного договору зі мною. Та доводи щодо наявності спору про право. Суддя і справді діяв за ЦПК. Хоча представник іншої сторони заперечував, вказував що відносини з вивезення сміття відбуваються без договору. Допомогли мої доводи з Закону України "Про надання житлово-комунальних послуг". Зараз чекаю позовної заяви.
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email