'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МАЮ ТАКЕ ЗВЕРНЕННЯ по e-mail:  (Прочитано 2586 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

V. A. N.

• Гість
МАЮ ТАКЕ ЗВЕРНЕННЯ по e-mail:
« : 06 Квітня 2008, 22:16:15 »

МАЮ ТАКЕ ЗВЕРНЕННЯ по e-mail:

============================

Доброго дня, Вікторе Івановичу!

Маю свіжу інформацію стосовно своєї ситуації і хотів би з Вами порадитися...

Вчора підписав із Забудовником Акт прийому-передачі квартири - вони будуть тепер оформляти свідоцтво про право власності в БТІ. Дівчина, що приймала в мене документи на оформлення свідоцтва про право власності, запитала, чи вже підписав я договір з ЖЕК. Коли я сказав, що поки що ні, вона сказала, що правовстановлюючі документи на квартиру вони віддадуть мені лише в обмін на копію підписнаого з ЖЕК договору. Я зауважив, що відповідно до договору про участь у ФФБ я зобов\\\'язаний укласти такий договір з ЖЕК (яким конкретно в договорі не зазначено) протягом місяця з моменту оформлення права власності. На це вона відповіла, що у них така процедура і з цим нічого не поробиш. Пропонувати протокол розбіжностей я навіть не став, адже там просто

нема кому його підписувати та ставити печатку: по 2 екземпляри заздалегідь підписаних з боку ЖЕКу ("Житло-сервіс") договорів просто знаходяться у них в офісі та нав\\\'язуються

Довірителям з ультиматумом: не підпишите - не віддамо правовстановлюючі документи та ключі від помешкання - люди плюють і підписують. А сам ЖЕК "Житло-сервіс" знаходиться зовсім за іншою адресою і, як Ви, напевно, здогадалися, є дочірньою структурою Забудовника.

Вікторе Івановичу, чи є сенс відправити на адресу ЖЕК протокол розбіжностей (у додатку)? адже у мене на руках є копія підписаного та печаткою з боку ЖЕК договору (лише) - як на Вашу думку, його можна вважати офертою? Тоді всі зобов\\\'язання з мого боку відповідно до договору участі у ФФБ будуть виконані: ядже я доклав всіх можливих зусиль для підписання договору з експлуатуючою органзацією... Протокол розбіжностей слід відправляти рекомендованим листом з повідомленням про отримання?

Вікторе Івановичу, у мене таке відчуття, що вже час Вам підключитися до цієї справи, якщо звичайно у Вас зараз є така можливість. Пропоную зустрітися та обговорити деталі нашої співпраці.

Мій мобільний: =========. Куди можна Вам зателефонувати? Дякую.

Best regards, V. A. N.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Про телефон повідомив через свій бокс. Ситуація типова, але неприємна. Якщо не хочете мати довгу тяганину з оформленням права власності, підписуйте договір, який Вам нав\\\'язують. А водночас подавайте претензію до ЖЕКу про визнання його недійсним на підставі ст. 215 ЦК України. Після чого - позов до суду. Поки все буде крутитися, отримаєте свідоцтво на право власності та ключі. Потім зможете вимагати укладення лише Типових договорів, затверджених постановами КМУ №№ 560 та 630.

Усі процедури з нав\\\'язуванням договорів, не передбачених законодавством, є незаконними.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email