'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дякую за відповідь буду зясовувати зазначене.  (Прочитано 2569 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Коля

• Гість

Дякую за відповідь буду зясовувати зазначене.

А таке питання, не можу ні де знайти, де передивитися які на сьогодні діють тарифи на послуги жкх. Наприклад я готовий розрахуватися за спожити послуги, але за якими тарифами?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На даний час законними є тарифи, які діяли до 1 грудня 2006 р., а затверджені розпорядженням КМДА у 2000- 2002 роках. Тому, що відповідні розпорядження пройшли державну реєстрацію і не скасовані. Черновецький не мав права підписувати нові розпорядження, якщо не скасовані і не зняті з державної реєстрації попередні. Крім того, свої розпорядження про затвердження нових тарифів він повинен був зареєструвати у органі юстиції (це колишнє КМУЮ, а тепер Головне управління юстиції у м. Києві).

Зазначене стосується виключно мешканців м. Києва. У інших містах України діють інші тарифи та інші нормативно-правові акти, якими затверджені тарифи.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Усі розпорядження КМДА висилаються до райдержадміністрацій і там реєструються. Ви можете звернутися до загального відділу РДА та отримати копію. Почніть з розпорядження № 1245 від 20.06.2002 р. (з наступними змінами та доповненнями), зареєстрованого КМУЮ 27.06.2002 р. за № 46/429.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email