'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день! Мені Вас порекомендувала Павловська Людм  (Прочитано 2609 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

marina8105

• Гість

109 x 160, 4 кБ
Добрий день! Мені Вас порекомендувала Павловська Людмила Олександрівна , яка захищає інтереси громадян в нашому місті.В мого чоловіка з яким ми проживаємо в цивільному шлюбі 5 років та маємо двох дітей на охоронюваній стоянці підпалили машину. До свого відїзду він здав машину в оренду своєму знайомому( той євласником маршруту в місті. На машині їздив найманий працівник, який і ставив машину на стоянку. Всі відносини між чоловіко та власником маршруту оформлені ноторіально.) Чоловіка в Україні зараз не має, він знаходиться в Чехії і вислав мені довіреність на представлення його інтересів в поліцейському розслідуванні та інших причетних органах. Є не розкрита кримінальна справа в слідстві та подана мною заява про захист прав споживачів в суд. Але суддя залишив справу без розгляду по заяві адвоката відповідача(стоянки) з причини, що в довіренності яка є легальною на території України, не можливо встановити особу яка її надала , бо є тільки призвіще та імя довірителя та дата народження, а по-батькові не має і вказана адреса фактичного проживання а не прописка з паспорта. А також з приводу того, що суди не причетні органи до поліцейського розслідування. Як можна доказати свою правоту, адже чоловік ще не скоро з"явиться в Україні.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

По-перше, Ви повинні отримати довіреність, легалізовану в консульській установі України в Чехії, або ще краще - оформити її у цій установі. Тоді у довіреності буде вказане ім\\\'я та по-батькові відповідно до норм ЦК України. По-друге, Вам потрібна довіреність на представництво інтересів власника автомашини в судових органах, установах та підприємствах України, оскільки поняття поліцейського розслідування нашим законодавством не передбачено. І по-третє, Ви має право подати цивільний позов на орендаря з вимогою відшкодувати вартість втраченої машини, а у судовому процесі можете збільшити ціну позову за рахунок відшкодування моральної шкоди.

Зразок довіреності, яка відповідає вимогам законодавства України, Ви можете отримати у будь-якого нотаріуса. Якщо пошукаєте, то може знайдете на одному з моїх сайтів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email