'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день, Вікторе Івановичу! Я вирішив встановити к  (Прочитано 2601 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

николай

• Гість

Добрий день, Вікторе Івановичу! Я вирішив встановити квартирний лічильник тепла. У мене горизонтальна система опалення. В будинку встановлений загальний лічильник. Я написав листа в "Броваритеплоенергомережу" з проханням про надання технічних умов на встановлення, але отримав письмову відмову. Вони посилаються на те, що "не мають можливості обрахування втрат теплової енергії в системі опалення та опалення місць загального користування". В приватній розмові працівник повідомив, що вони вперше з таким бажанням зіткнулися і що навіть не чули, щоб десь в Києві хтось подібне робив. Підкажіть, як довести своє право на встановлення лічильника? Завчасно вдячний.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Можу запевнити, що встановити теплолічильник у квартирі - це Ваше право, і немає потреби отримувати якісь дозволи, технічні умови та інші вигадки. При наявності горизонтальної системи подачі теплоносія операція по встановленню теплолічильника не складніша, ніж при встановленні водолічильника. Єдина умова - Ви повинні звернутися до спеціалізованої організації, яка має відповідну ліцензію. Я не знаю, чи є такі в Броварах, але й до Києва недалеко. Можете домовитися з ПП "Аква-Україна", наприклад. Укладаєте договір, потім підписуєте акт про виконані роботи, оплачуєте (офіційно!), а потім звертаєтесь до балансоутримувача з заявою про постановку на абонентський облік. Усе це передбачено відповідними постановами Кабінету Міністрів України (№ 947 від 27 листопада 1995 р., № 630 від 21 липня 2005 р.). Щодо опалення місць загального користування - нехай не видумують. Слід керуватися нормативно-правовим документом - наказом Мінбуду України від 31.10.2006 р. № 359 "Про затвердження Методики розрахунку кількості теплоти, спожитої за опалення місць загального користування багатоквартирних будинків, та визначення плати за їх опалення".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email