'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний gro-za, опишіть будь ласка теперишню ситуацію з  (Прочитано 2776 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

cyanide

• Гість

Шановний gro-za, опишіть будь ласка теперишню ситуацію з розпорядженнями КМДА та вашими позовами проти них? Якщо чесно, я трохи "випав" з ситуації, а за цей час КМДА вдалося наплодити величезну кількість нових актів, що повинні виправдати тарифи ім. Л. Черновецького.

Наскільки я розумію, останніми з "тарифних" актів були розпорядження №640-643 від 30.05.2007, кожен з яких було визнано постановою окружного адміністративного суда м. Києва №8/131 від 24.01.2008 протиправним та підлягаючим скасуванню?

Крім того, № 640 та № 642 було скасовано відповідно розпорядженнями №1127 від 28.08.2007 (холодна вода) та № 978 від 30.07.2007 (гаряча вода і опалення), які є по суті такими ж?

ЛЧ далі притримується практики не реєструвати свої розпорядження в Мінюсті?

І який стан вашої судової боротьби проти них?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Випасти не дивно, адже А.К. Голубченко винайшов метод боротьби з позивачами: як тільки відкривається судове провадження, КМДА скасовує поточні розпорядження новими "клонами" аналогічного змісту. На даний час є актуальними, але незаконними з тих же підстав, розпорядження № 978 від 30.07.2007, № 1127 від 28.08.2007, які є предметом мого адмінпозову до КМДА у справі № 2а-124/08. Розглядається ні шатко, ні валко з 09 серпня 2007 р. у Шевченківському райсуді під головуванням А.І. Гуменюк. Доповнення до позову подані 10 січня 2008 р. Чергове засідання призначене на 31.07.08 о 15:00. Суддя систематично хворіє, а відповідачі - представники Київради та Черновецького не з\\\'являються.

Решта розпоряджень або скасовані судовими рішеннями, або самим Черновецьким. Постанови судів оскаржені в апеляційному порядку. Крім того, я оскаржив у тому ж провадженні рішення КМР від 08.02.2007 № 58/719 "Про тарифи на ЖКП" та розпорядження КМДА № 874 від 11 липня 2007 р. Звернувся до голови суду зі скаргою на зволікання, отримав відписку про "непідконтрольність" суддів голові суду.
Записаний

cyanide

• Гість

До речі, в розпорядженнях №978 та 1127 випало формулювання "...ввести в дію з 01.12.2006", яке було в попередніх. Як я розумію, це є аргументом на користь того, що якщо навіть ці тарифи визнають законними, то діють вони саме з дати прийняття?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Так, це вірно. Єдине, що напружує - трактовка розпоряджень № 640 та 978 чиновниками. Вони вважають їх чинними до дати скасування наступними розпорядженнями. Хоч насправді вони ніколи не набирали чинності. А тепер - хто кого? Все залежить від апеляційної інстанції. Хоч мене не змусили платити по-Черновецькому.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email