'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На прохання Сергія Петровича - ще раз публікую Алгорит  (Прочитано 1585 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На прохання Сергія Петровича - ще раз публікую Алгоритм формування тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій відповідно до порядку, затвердженого постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, з контрольним прикладом його застосування: http://infostore.org/info/5863574
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На його ж прохання: Розпорядження КМДА від 20.06.2002 р. № 1245 "Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії та житлово-комунальні послуги для населення": http://www.gioc-kmda.kiev.ua/zakon.php?z=KMDA_1245.htm

Зареєстроване в Київському міському управлінні юстиції 27 червня 2002 р. за № 46/429.
Записаний

Сергей Петрович

• Гість

Шановний Віктор Іванович! Враження від першого спілкування з ВАМИ справило настільки позитивне враження, що я не в змозі виразити ВАМ величезну подяку за можливість осибистого спілкування з ВАМИ та моє захоплення від такого професійного ставлення до людей та їх потреб, а також своєї власної роботи. На превелике щастя в цій продажній наскрізь країні є чесні, порядні, ввічлеві, професійні люди, а що визиває ще більше захоплення - адвокати, які не продають свою власну душу і ядля яких кошти не є мірилом всього. Бережи ВАС ГОСПОДЬ! І велике спасибі за відповіді. Бажаю продовжити спілкування з ВАМИ , якщо ВИ не будете проти.З повагою Сергій Петрович.
Записаний

Сергей Петрович

• Гість

Шановний ВІКТОР ІВАНОВИЧ! Можливо я неуважний і тому не знайшов відповідь у нарисах на питання, яке є для мене цікавим, а саме: яка доля Вашої позовної заяви до Шевченківського районного суду м.Києва від 06.08.2007 року про визнання розпорядження КМДА №978 від 30.07.2007 р. недійсним; чи зареєстроване це розпорядження в Мінюсті, якщо так то коли і його реєстраційний номер. Завчасно дякую Вам за відповідь, яку буду очікувати.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email