'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ФРАГМЕНТ ПЕРЕПИСКИ з ФОРУМУ КП ГІОЦ КМДА  (Прочитано 12189 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ФРАГМЕНТ ПЕРЕПИСКИ з ФОРУМУ КП ГІОЦ КМДА
"Про встановлення відеодомофонів"
viki
Постоянный участник
Повідомлення: 439

Написане: п\\\'ятниця лютого 02, 2007 6:33 pm Тема повідомлення: Re: За віщо платити ...

uss написав:
Вопрос юристу :
А есть ли закон , регулирующий порядок доступа в собственное жилище? Ну , например, квартира приватизированная - значит собственность. А несколько соседей поставят дверь . И человек не может попасть в своё жильё. А ему говорят - мол, купи у нас ключ . По-моему - это не законно .

Правильно! Підстава - ст. 369 ЦК України.

A-Lexx - Убийца бабочек (1)
Повідомлення: 33
Написане: субота лютого 24, 2007 6:29 pm Тема повідомлення:
а если БОЛЬШИНСТВО владельцев квартир в подъезде высказываются ЗА установку???
Насколько я знаю, без согласия большинства домофон не устанавливают. И это большинство документируется сбором подписей, которые затем проверяются, т.к. были случаи когда один богатый житель подъезда обещался поставить всем домофон за свой счет, но в организации, устанавливающей домофон ему отказали до сбора необходимого числа подписей.
------------------------------------------------------
МОЯ ВІДПОВІДЬ:
Спільна сумісна власність - це той об\\\'єкт, режим користування яким визначається за згодою усіх співвласників. Голосуванням тут нічого вирішити неможливо. Якщо лише одна Баба-Яга проти, то згода не досягнута. У разі порушення цієї норми Баба-Яга може звернутися за судовим захистом, і справу безперечно виграє.

ПРОХАННЯ до інших учасників: перешліть, будь-ласка, цю переписку на Форум КП ГІОЦ за вказаною нижче адресою у відповідь учаснику A-Lexx - Убийца бабочек (1), оскільки Офіцер безпеки цього підприємства заблокував мені доступ до Форуму.
http://www.gioc-kmda.kiev.ua/forums/viewtopic.php?p=19069#19069
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую учаснику Форуму КП ГІОЦ КМДА - Saab за пересилання моєї відповіді на той Форум.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email