'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Зрозуміло.Дякую за роз\"ясненння.Тоді ще питання стосов...  (Прочитано 1443 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Зрозуміло.Дякую за роз"ясненння.Тоді ще питання стосовно ЖБК. На даний час я маю лише правовстановчий документ - довідку за підписом голови правління ЖБК про сплату в повному обсязі пайових внесків за квартиру. Свідоцтво про право власності на квартиру поки-що не отримав. І ось чому. Кооперативу належать допоміжні приміщення на першому поверсі будику ( по проекту - ігрова кімната), а фактично повноцінна двокімнатна квартира. Одна з кімнат здається в оренду під магазин, інша використовується як офіс голови правління кооперативу. Вважаю, що дане примішення так само. як інші (кладові,підвал, технічний поверх) є спільною сумісною власністю членів кооперативу. Як на Вашу думку, при виході з кооперативу, я маю право виділ належної мені частки майна, що знаходиться у спільній власності членів кооперативу? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Безумовно, маєте. Підстава - ст. 382 ЦК України. А свідоцтво слід отримати незалежно ні від чого.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email