ЦИТАТА з Форуму сайту Юлії Тимошенко:
http://www.tymoshenko.com.ua/rus/forums/index.php?showtopic=16505 QUOTE(Возмущеный Вишневец @ 01-03-2007 10:53)
да ладно тебе тут распинаться. так и скажи что просто пиаришь свой сайт и свои услуги.
кстати, о суде. разве сейчас судьи денег не берут?
... и решили еще таким вот образом получить удовольствие, поднять тарифы.
у меня кроме мата слов нет.
Якщо немає слів, крім нецензурних, значить погано вихований!
Чи беруть судді гроші - не бачив. Якщо й беруть, то старанно приховують. Мені ще жоден учасник судових процесів не скаржився, що у нього судді вимагали чи брали гроші. Маю близько 100 справ за останні роки.
Стосовно мого сайту - подивись уважно, і якщо знайдеш там щось, що не відповідає законним інтересам мешканців багатоквартирних будинків - прошу повідомити. Я пропоную кожному, хто отримав принаймі середню освіту, навчитися захищати свої права, у тому числі і в суді. Те ж саме пропонує і Тетяна Монтян, якщо ти бачив її звернення.
Я б визнав докори на свою адресу, якби не мав теоретичної підготовки та практичного досвіду у захисті прав споживачів комунальних послуг. Хто ще може доповісти про повернення зайво нарахованих коштів за теплопостачання шляхом звернення до суду та примусового виконання судових рішень через Державну виконавчу службу? Мабуть, таких немає. А хто добився скасування незаконних розпоряджень колишньої київської влади? Також немає. Чи багато мешканців Києва чи Вишневого мають укладені Типові договори про надання послуг з теплопостачання, постачання гарячої та холодної води і водовідведення та про утримання будинків, споруд та прибудинкової території, затверджений постановами КМУ №№ 630 та 560? Також лічені одиниці. У кого в квартирі облік теплової енергії на центральне опалення ведеться теплолічильниками? Хто на даний час бореться з Черновецьким за скасування його незаконних розпоряджень про підвищення тарифів? Лічені особи.
Так от, шановний, я особисто маю усі перелічені вище досягнення і готовий поділитися з кожним, хто забажає.
А з пустомелями ні про що говорити, у тому числі й на цьому сайті.
То для чого скиглити, коли можна діяти.
--------------------
http://viki1234.io.com.ua"ГРО-ЗА" - ГРОмадський правоЗАхисник