'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: О чем я и говорил выиграл суд против - \"Однак, я виграв с  (Прочитано 12505 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Борец за справедливо

• Гість

О чем я и говорил выиграл суд против - "Однак, я виграв справи проти Київенерго, Київводоканалу, багато справ проти районного комунального підприємства по утриманню житлового господарства." - и где же здесь чиновники? Это все комунальные предприятия, а не администрации. Вы подайте в суд на бездеятельность администраций. Или это грозе не по зубам? Или не хочется связываться.
"Головному обчислювальному центру КМДА, який займається незаконною (без ліцензії) фінансовою діяльністю." - читаете мат часть дяденька. Опять громкие слова расчитанные на то что люди просто ничего не знают. Не занимается этот самый "Головному обчислювальному центру КМДА" финансовой деятельностью. Не обманывйте себя и других.
Голословные утверждения это так в духе популистов.
ГРОЗА для чиновников, а дела выиграл против комунальных предприятий, а не чиновников. Опять красивое утверждение, а на поверку опять не сходиться. Не для чиновников гроза, а для комунальных предприятий.
Записаний

Cyanide

• Гість

Пане Борець, а ось скажіть мені одну річ. Ви зараз критикуєте пана Вікі. Скажіть, а що і як ви робите краще на цій ниві? Як саме ви "боретеся за справедливість"?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Відповідаю Борцеві за справедливість.
« Reply #2 : 01 Березня 2007, 22:10:38 »

Відповідаю Борцеві за справедливість.

Для того, щоб стверджувати щось, необхідно мати підстави, у тому числі законодавчі.

Аналізуючи Ваш виступ, можна дійти до висновку, що Ви ніколи не читали Господарський кодекс України та інші закони, що регулюють фінансову діяльність.

Довожу до Вашого відома, що відповідно до ч. 3 ст. 333 ГК України "фінансовим посередництвом є діяльність, пов\\\'язана з отриманням, та перерозподілом фінансових коштів, крім випадків, передбачених законодавством. Фінансове посередництво здійснюється установами банків та іншими кредитно-фінансовими установами."

А тепер запитання:

1) Чи отримує КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти від населення? Так, отримує.
2) Чи перерозподіляє КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти? Так, перерозподіляє. Правда, цю діяльність сором\\\'язливо називає "розщепленням" (термін відсутній у законодавстві).
3) Чи має КП ГІОЦ КМДА статус банківської чи фінансово-кредитної організації? Ні, не має.

ОТЖЕ, ВИСНОВКИ РОБІТЬ САМІ.

Стосовно комунальних підприємств. Вам, мабуть, невідомо, що ні Київенерго, ні Київводоканал давно вже не являються комунальними підприємствами, а приватними господарськими товариствами, метою яких відповідно до Статутів є отримання прибутку та розподіл його серед учасників (у тому числі й серед офшорних компаній). Місто Київ втратило комунальні підприємства цього напрямку. Тому й виникли непорозуміння щодо визначення виконавців комунальних послуг. За законами "Про теплопостачання", "Про питну воду та питне водопостачання" вони не мають навіть права надавати комунальні послуги мешканцям багатоквартирних будинків.

Тому мені довелося двічі судитися з чиновниками КМДА та Київради стосовно незаконного визначення зазначених суб\\\'єктів виконавцями послуг. Обидві справи я виграв, при чому не на корить чиновників, а саме на користь киян, Київенерго та Київводоканалу, про яких Ви так переживаєте.

Отже, шановний, замість того, щоб виступати, слід вивчити законодавство, а не стверджувати будь-що.

Ще раз довожу до Вашого відома, що я виграв справи у суді проти чиновників КМДА, загало півдесятка. Результати Ви можете побачити у тому числі ц на цьому сайті. Якщо не знайдете (Форум вже обширний), то я Вам підкажу.

Таким чином, усі Ваші звинувачення проти мене, як Громадського правозахисника, абсолютно безпідставні.

Правильне запитання задав Вам учасник Cyanide - "а що і як ви робите краще на цій ниві? Як саме ви "боретеся за справедливість"?
Записаний

Без имени

• Гість

Фінансове посередництво - что это такое? Ответьте на этот вопрос пожалуйста.

"А тепер запитання:
1) Чи отримує КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти від населення? Так, отримує."

Ответ - НЕТ. Деньги получает банк Крещатик на счет который открыт в банке Крещатик. В КП ГІОЦ КМДА ни открыто ни одного счета.

"2) Чи перерозподіляє КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти? Так, перерозподіляє. Правда, цю діяльність сором\\\'язливо називає "розщепленням" (термін відсутній у законодавстві)."

Деньги находятся в банке, а соответственно банк их и распределяет.

"3) Чи має КП ГІОЦ КМДА статус банківської чи фінансово-кредитної організації? Ні, не має."

В КП ГІОЦ КМДА не открыто ни одного счета. Он предосталяет исключительно информационные услуги.

Так что если вы себя называете образованным человеком то не надо брехать людям потому что это уже преступление!!!
Отже, шановний, замість того, щоб виступати, слід вивчити ПИТАННЯ, а не стверджувати будь-що.

Так что прежде чем ломать плохо рабтающую, но работающую комунальную сферу. Лучше б подумали как ее реформировать чтоб она работала так как надо, а не пиарить себя.

Организуйте сбор подписей за реферндум на отставку Черновецкого, если вы грамотный юрист у вас это должно получиться.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ВІДПОВІДЬ на чергові звинувачення Борця за справедливість:

>Фінансове посередництво - что это такое? Ответьте на этот вопрос пожалуйста.

Що таке посередництво у підприємницькій діяльності, у тому числі - фінансове, думаю, знайдете відповідь і без мене. \\"А тепер запитання: 1) Чи отримує КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти від населення? Так, отримує.\\"

>Ответ - НЕТ. Деньги получает банк Крещатик на счет который открыт в банке Крещатик. В КП ГІОЦ КМДА ни открыто ни одного счета.

Насправді усі юридичні особи отримують грошові кошти на свій поточний рахунок, відкритий в одному або декількох банках. Вони ж цими коштами і розпоряджаються, якщо це їх власні кошти. Банк у жодному випадку не розпоряджається коштами своїх клієнтів. КП ГІОЦ збирає кошти від населення, але не за свої послуги. Ці кошти не належать КП ГІОЦ, але він ними розпоряджається, тобто розподіляє шляхом банківських переказів на поточні рахунки інших суб\\\'єктів. І що ще гірше - іноді затримує значні кошти на своєму рахунку, наприклад, за гарячу воду. Бо йому Вищий господарський суд заборонив перераховувати ці кошти як на рахунок Київенерго, так і на рахунок Київводоканалу. Оце і є незаконна фінансово-посередницька діяльність. Крім того, КП ГІОЦ займається цією діяльністю на підставі НЕЗАРЕЄСТРОВАНИХ в органах юстиції розпоряджень КМДА №№ 80 та 478. І зрозуміло, чому незареєстрованих. Бо після юридичної експертизи в КМУЮ у реєстрації було б відмовлено. Аналогічно поступив і Черновецький, який видав на сьогодні 15 незаконних незареєстрованих розпоряджень КМДА, які я оспорюю у суді.

\\"2) Чи перерозподіляє КП ГІОЦ КМДА фінансові кошти? Так, перерозподіляє. Правда, цю діяльність сором\\\\\'язливо називає \\"розщепленням\\" (термін відсутній у законодавстві).\\"

>Деньги находятся в банке, а соответственно банк их и распределяет.

Я вже пояснив, що уповноважений банк не розподіляє кошти самостійно, а лише у відповідності з платіжними дорученнями клієнта. Почитайте Закон України "Про банківську діяльність", тоді зрозумієте.

\\"3) Чи має КП ГІОЦ КМДА статус банківської чи фінансово-кредитної організації? Ні, не має.\\"

>В КП ГІОЦ КМДА не открыто ни одного счета. Он предосталяет исключительно информационные услуги.

Ще раз поясню, що КП ГІОЦ отримує кошти від населення на СВІЙ поточний рахунок, відкритий у банківській установі. Він же ними і розпоряджається. Відносно інформаційних послуг - можливо і надає. Але цей вид діяльності не потребує ліцензування, на відміну від фінансових послуг.

>Так что если вы себя называете образованным человеком то не надо брехать людям потому что это уже преступление!!! Отже, шановний, замість того, щоб виступати, слід вивчити ПИТАННЯ, а не стверджувати будь-що.

Для того, щоб довести таким, як Ви, що саме Ви брешете киянам та сприяєте шахраям, які привласнюють зайво нараховані кошти за комунальні послуги і не повертають їх споживачам, мені прийдеться розпочати ще один судовий процес, саме проти КМДА та КП ГІОЦ. Я збирався це здійснити трохи пізніше, але Ви мене вимушуєте. Пропоную виступити у якості представника на сторні або КМДА, або КП ГІОЦ. У суді і знайдемо істину.

>Так что прежде чем ломать плохо рабтающую, но работающую комунальную сферу. Лучше б подумали как ее реформировать чтоб она работала так как надо, а не пиарить себя.

Моя задача - правозахист, тобто захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб від незаконних дій влади та створених нею напівзаконних підприємств, які обдурюють киян. До цих підприємств відносяться в першу чергу - комунальні підприємства типу КП УЖГ, КП ГІОЦ тощо. Саме через ці підприємства проходять гігантські суми коштів, які частково осідають в карманах чиновників, а прості мешканці майже нічого не отримують. Реформуванням ЖКГ займається вже 15 років підряд влада, але на словах, бо в цьому вона не зацікавлена. Без владних повноважень у цій сфері нічого вдіяти неможливо, навіть зусиллями освічених людей. Потрібно міняти владу. Але це справа політиків та виборців. Не юристів.

>Организуйте сбор подписей за реферндум на отставку Черновецкого, если вы грамотный юрист у вас это должно получиться.

На даний час я веду судову справу проти Черновецького про скасування його незаконних 15 розпоряджень щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Вам про це добре відомо. Що стосується референдуму, то це інша діяльність, не юридична, а громадсько-політична. І без мене достатньо людей, які цією діяльністю займаються професійно. На жаль, не доводять до кінця, бо на етапі реєстрації ініціативних груп уже 9 з них отримали відмову від Черновецького. Причина банальна - не прослідкували, щоб "підсадні качки" не зіпсували реєстраційні документи. На жаль, це не робота юриста. А от якщо в реєстрації було відмовлено незаконно, то у разі звернення до мене я безумовно надам кваліфіковану юридичну допомогу. Поки-що нічто не звертався. Мабуть, це їм не потрібно.
Записаний

Борец за справедливо

• Гість

"Що таке посередництво у підприємницькій діяльності, у тому числі - фінансове, думаю, знайдете відповідь і без мене."
НЕ ЗНАЕТЕ ТАК ЛУЧШЕ МОЛЧАТЬ И НЕ ДУРИТЬ ЛЮДЕЙ!!!! На простой вопрос не может ответить. Вперед учиться учиться и учиться.

"Ці кошти не належать КП ГІОЦ, але він ними розпоряджається, тобто розподіляє шляхом банківських переказів на поточні рахунки інших суб\\\'єктів."
- не вижу доказательств Одни разговоры. Вы это доказали нет. А документы подтверждающие это есть нет. Так что не надо просто так сотрясать воздух. И без вас наслушались разговоров.

"Ще раз поясню, що КП ГІОЦ отримує кошти від населення на СВІЙ поточний рахунок, відкритий у банківській установі."
У вас есть документы подтверждающие что это счет КП ГІОЦ. Что вы бездоказательно говорите.

"У суді і знайдемо істину." - вот вы и сами признались что все ваши умозаключение только ваши умозаключения. Пока ничего не доказано. А вот представителям КП ГІОЦ я бы рекомендовал подать на вас в суд за бездоказательные обвинения.

"Моя задача - правозахист, тобто захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб від незаконних дій влади та створених нею напівзаконних підприємств, які обдурюють киян. До цих підприємств відносяться в першу чергу - комунальні підприємства типу КП УЖГ, КП ГІОЦ тощо. Саме через ці підприємства проходять гігантські суми коштів, які частково осідають в карманах чиновників, а прості мешканці майже нічого не отримують." -

у вас есть доказательства ваших слов о воровтве? Если нет, а это наверное так. То опять я бы рекомендовал бы представителям КП УЖГ и КП ГІОЦ подать на вас в суд за ложные обвинения.

Я стою на стороне комунальных предприятий, которые не смотря на сложившуюся ситуацию все таки поставляют нам воду, тепло и свет в наши квартиры.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email