'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Представники БЮТ бояться розгляду справи  (Прочитано 1452 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Представники БЮТ бояться розгляду справи

• Україна • Політика •

Майдан-ІНФОРМ: 14-10-2008 07:45 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1223959527.html

Керівник Служби з представництва в судах України інтересів Президента та створених ним консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб Секретаріату Глави держави Руслан Кирилюк наголошує, що у ситуації, що склалася навколо ухвали Окружного адміністративного суду Києва щодо призупинення дії указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, БЮТ застосовує практику психологічного тиску на суд для гальмування виборчого процесу в будь-який спосіб.

«Користуючись недоторканністю, народні депутати від БЮТ вчиняють відверто незаконні дії з однією метою - затягнути процес», - так прокоментував він ситуацію з блокуванням представниками БЮТ дорадчої кімнати в Київському апеляційному адміністративному суді.

Р. Кирилюк вважає, що з цією ж метою представниками БЮТ з надуманих підстав заявлено відвід одному із суддів, який розглядає справу, додавши, що цей відвід був заздалегідь підготовлений.

«Представники БЮТ просто бояться розгляду справи щодо указу про розпуск парламенту, оскільки розуміють неминучість скасування незаконної ухвали Окружного адміністративного суду столиці», - наголосив Руслан Кирилюк.

прес-служба Президента
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний Влад! Не варто повністю передруковувати тексти з інших джерел. Досить на них послатися, наприклад, так: Олександр Дядюк: Приватний кишеньковий суд для БЮТ? http://maidan.org.ua/static/mai/1223835428.html

Крім того, цей останній текст Ви двічі розмістили, тому я вимушений видалити обидва Ваші повідомлення. Майте також на увазі, що я особисто вважаю позицію Президента і його оточення неправомірною. Можу це довести юридично.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email