Шановний Вікторе івановичу! Я з Вами радився з приводу суду з ТОВ"ЖЕК-108". Перше судове засідання, яке було 2 місяця тому, було перенесено на 3 листопада на тій підставі, що я звернув увагу суду на відсутність доказів, а саме договору ТОВ з балансоутримувачем або управителем. В позові ТОВ посилався на договір з Управлінням житлового господарства. Суд зажадав дослідити його. Але ТОВ не надав і не прибув на засідання. Суд тепер відтерміновано на 16 грудня. До цього я звертався 19 жовтня до ТОВ з запитом щодо цього договору, на що ТОВ відповів: Вони мають інший договір! з Комунальним підприємством "Дирекція по утриманню житла", який вони нададуть тільки на запит суду! Тому я за 2 тижня до судового засідання написав заяву про витребування цього договору і інформації щодо актів звірки, тарифів та розрахунків. Згідно Закону про захист прав споживачів, омана спожівачів є порушенням Закону, а омана суду чи не є злочином?
Зараз я написав листи до цього КП та райдержадміністрації з інформаційними запитами щодо балансоутримувача, управителя та виконавця. ТОВ надіслав мені накінець договір про найм житла замісць встановлених договорів про компослуги та про утримання будинку, де він виступає як наймодавець! Цей договір без цифр, підписів та печатки в одному екземплярі! Типовий договір на найм житла був відмінений Постановою 560 або 630 КМУ, якою був затверджений новий типовий договір. Тепер думаю, що мені відповісти. Що Ви порадите? Чи можна з Вами також зустрітися завтра перед Вашим судом? Я ще не подав позову, бо не можу отримати акти звірки за опалення. Хотів би взяти Методику перерахунку оплати за опалення.