'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Прошу Вашої допомоги! Розповідаю свою ситуацію:написа  (Прочитано 1299 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

NG

• Гість

Прошу Вашої допомоги! Розповідаю свою ситуацію:написала заяву на виконком на індивідуальне опалення - отримала акт дозволу на відключення, зібрала всі підписи і квитанції про оплату з усіх перечислених організацій. Був зроблений робочий проект і погоджений в усіх інстанціях, про що свідчать круглі печатки в ньому і платіжні документи. Доки збиралися документи почався опалювальний сезон ( жовтень 2006р). В квітні 2007р змінився постачальник ЦО. Відключилась я від тепломереж вересні 2007р., про що в мене є акт про відключення від ЦО та ГВП завірений організацією яка відключала (має ліцензію), підпис балансоутримувача (ЖКГ), адже вони п КМУ-560 відповідають за опалення. Акт відданий в Міську раду для затвердження, але затверджений не був по причині моїх боргів комунальним службам. У мене були претензії до якості виконання їхніх послуг, тому я не платила. Під тиском і деякими поправками до договору, я все таки заключила договір з ЖКГ, заплатила борги і знову звернулася в Міську раду на комісію по прийомці акта відключення, але мені його підпісали "половинчасто". Підпис на затвердження акта не поставила теплопостачаюча (уже нова) організація мотивуючи тим. що я їм заборгувала. Але у мене з ними немає договору, та і навіщо він мені був потрібний, коли газове господарство підключило мені газовий котел і я плачу за опалення в своїй квартирі по газовому лічильнику .Але в той же час новостворене теплоенерго подало на мене в суд за борги за опалювальний 2007-2008рр(включно по березень) і дальше продовжує нараховувати і нарощувати мені борги, хоча копію акта про відключення я віддавала їхньому головному інженерові, а також завізувала у їхнього секретаря заяву про те що моя квартира відключена від ЦО та ГВП ще 10 жовтня 2007р. Що робити? В інтернеті навіть нічого схожого не знайшла.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Відповідаю на Ваше звернення.
« Reply #1 : 09 Квітня 2008, 19:19:24 »

Відповідаю на Ваше звернення.

У даному випадку слід подати зустрічний позов, якщо Ви не пропустили термін, встановлений ЦПК, тобто якщо не було ухвали про закінчення попереднього судового засідання. У іншому випадку слід подати окремий позов на нового постачальника теплоенергії з вимогою усунути перепони та визнати недійсними його нарахування за попередній період. А далі зупинити провадження за його позовом, поки не буде розглянута справа за Вашим позовом. У гіршому випадку обидві справи будуть розглядатися паралельно. Попереду - велика судова тяганина, у якій бажаю Вам вийти переможцем.
Записаний

NG

• Гість

Дуже вдячна Вам за ваші поради і за ту підтримку, що ви надаєте. Дякуючи Вашому сайтові я виграла справу по скасуванню незаконно начислених платежів за ЦО і ГВП, а також підтвердила законнісь встановлення індивідуального опалення.Бажаю Вам удачі і сил для боротьби з бюрократією.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email