'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Якщо-можливо, ваша думка з  (Прочитано 1329 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Якщо-можливо, ваша думка з такого питання. Придбав у фізичної особи приватизований гараж (оформив право власності) в кооперативі, який ніяк себе не проявляв-ні зборів, ні охрани, ні світла . Зараз він намагаэться воскреснути і вимагає сплати боргів продавця, погрожуючи сесієй сільради в пятницю та продажем гаража "з молотка" (останнє думаю ахінея ). Заяву на вступ в кооператив не писав, тепер думаю чи потрібно. Які в них законні можливості щодо стягнення з мене боргів старого власника і до чого тут сесія сільради? Щиро дякую!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

За борги попереднього власника Ви не відповідаєте. Нехай подають позов до суду на нього, а не на Вас. При наявності свідоцтва про право власності на гараж вступати у сумнівний кооператив не варто. А сесія сільради дійсно ні до чого. Погроза примусового відчуження об\\\'єкта приватної власності без відповідного судового рішення суперечить Конституції і Цивільному кодексу України. Але нерви можуть помотати. Чим дурніший чиновник, тим більше він бере на себе незаконних повноважень.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email