'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Суддя Апеляційного суду м. Києва Столбун В.І., відома св...  (Прочитано 2892 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

800 x 534, 43 кБ
Суддя Апеляційного суду м. Києва Столбун В.І., відома своїми витівками: {gro-za - Київ - Ukraine 2008-07-14 19:14:05}, постановила безглузде, контроверсійне рішення, оскаржене у касаційному порядку - http://io.ua/s41584 , яке по-суті не визнає конституційне право фізичної особи захищати у суді порушення іншою особою охоронюваних законом інтересів. На її думку, якщо Ваш сусіда незаконно використовує квартиру не за призначенням, здійснює у ній господарську діяльність, яка згідно з мотивувальною частиною рішення "створює незручності та додатковий шум" для інших мешканців, то останні не мають права вимагати припинення незаконної діяльності та заборонити використовувати квартиру не за призначенням. Це право суддя залишила за райдержадміністрацією, яка повинна захищати Ваші інтереси. Може й повинна, але хто її змусить?

Трійка суддів Апеляційного суду м. Києва у складі головуючої Столбун В.І. (зліва) та інших перед Вами на доданому фото кореспондента газети ВВ. За це фото суддя Столбун В.І. нацькувала на кореспондента міліцейську охорону, яка поступила з кореспондентом більш демократично - залишила його у спокої. Після цього суддя Столбун В.І. у даному інциденті з фотокором звинуватила мене. Цю образу я залишив на її совісті, однак запевняю, що Столбун В.І. більше ніколи не буде розглядати мої апеляції, якщо такі будуть.

Моя думка - гнати таких суддів треба в шию! У подальшому свою репутацію безпринципного судді Столбун В.І. підтвердила у іншій справі, внаслідок чого спочатку я заявив їй відвід, вона його відхилила, але через 10 хвилин у тому ж засіданні сама себе висікла, як відома "унтер-офіцерська вдова", заявивши самовідвід.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

А так поглянеш на це фото, то створюється враження, що В.І. Столбун "так разюче схожа на людину" (за влучним афоризмом відомого журналіста Тертичного О.В.)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email