'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Я скачав звуковий файл на http://infostore.org/info/2483511 Справа №2а...  (Прочитано 1587 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Я скачав звуковий файл на http://infostore.org/info/2483511 Справа №2а-2409-06 вiд 27-12-2006.dir Прослухати не вдається!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я перевірив, цей звуковий файл нормально відтворюється сучасним комп\\\'ютером. Можливо, у Вас застаріле програмне забезпечення, або відсутні деякі драйвери.
Записаний

Влад

• Гість

Я исправил свою ошибку и зміг прослухати фонограму №1, але далі знову стопор, бо не зміг перекачати та разархівувати їх. Буду пробувати ще.Спасибі! Було дуже цікаво слухати, як після Вашого 1 клопотання суддя пішла у дорадчу кімнату для винесення ухвали. У мене на суді такого не було, хоча я багато давав заяв та клопотань!
Записаний

Влад

• Гість

Не можу розархівувати фонограми 2 та інші! А Ви пробували?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щодо інших фонограм - мені пригадується, що свого часу розмістив їх за іншою адресою. На тому ресурсі, що Ви використали, міститься файл {channel 01 2006_12_27 15-45-15.wav}, який, очевидно, не був заархівованим. З огляду на його досить великий розмір я не став його зараз досліджувати. Якщо Вас цікавить повний запис технічного фіксування того історичного судового засідання під головуванням судді Притули Н.Г. у справі проти Черновецького та КМДА, то можу для Вас зробити копію з наявних компакт-дисків. При зустрічі це можна здійснити перед моїм черговим судовим засіданням. Принесіть незаповнений носій, і я перепишу Вам потрібну інформацію за допомогою ноутбука. Про розклад судових засідань на наступний тиждень можете дізнатися по телефону 457-40-72.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email