'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: \"Борітеся і поборете!\"  (Прочитано 1614 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна

• Гість
\"Борітеся і поборете!\"
« : 24 Листопада 2008, 16:19:46 »

"Борітеся і поборете!"

Ще один споживач житлово-комунальних послуг пішов відстоювати свої права. Короткий звіт.

1. Перестала платити КП ГІОЦ.

2. Отримала позов від КПУЖГ.

3. Підготувала і подала до початку попереднього засідання "Клопотання про фіксування судового процесу технічними засобами починаючи з попереднього судового засідання", "Зустрічний позов", "Заяву про забезпечення доказів", "Заяву про зупинку провадження в зв`язку з судовими позовами по тарифам Черновецького".

4. Почалося і оголошена перерва в попередньому судовому засіданні.

Перші враження:

- під час засідання розставлені мікрофони, секретар на середу пообіцяла зробити копію (диск додаю свій :-))

- працював на столі мій диктофон, запитань в суду з цього приводу не було

- зустрічний позов прийнятий, в одне провадження з первісним, копія видана позивачу (це було сказано усно, що приймається, в середу повинна в матеріалах справи побачити підтвердження слів)

- ще не дійшли до судді "Заява про забезпечення доказів" та "Клопотання про зупинення провадження". Чекаю надходження та чекаю ухвал.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Поздоровляю, Тетяно! Перші кроки з Вашого боку є вдалими. Повідомте, будь-ласка, прізвище представника КП УЖГ. Якби це була відома мені особа, то можна сподівати на її згоду закінчити Вашу справу миром, тобто Мировою угодою. Для обох сторін це було б найкращим варіантом. До Мирової угоди слід долучити тексти Типових договорів про надання послуг, затверджених постановами КМУ № 560 від 12.07.2005 р. та № 630 від 21.07.2005 р., на Ваших умовах. Ви можете у якості поступки відмовитися від стягнення моральної шкоди у зустрічному позові. В іншому випадку наполягайте на зупиненні провадження до вирішення інших пов\\\'язаних справ.
Записаний

Тетяна

• Гість
А прізвища не записала.
« Reply #2 : 24 Листопада 2008, 20:31:39 »

А прізвища не записала.

Досить молода жіночка.

Подивилася на її документ. Ксерокопія довіреності за підписом Ніколаєнко.

В середу буду дивитися справу та забирати диск - запишу та повідомлю.
Записаний

oldlokh

• Гість

Уважаемая Татьяна. Буду Вам признателен, если Вы сможете разместить файлы записи судебного процесса на одном из общедоступных файлообменных серверов (только не http://infostore.org/) и укажете ссылку. Считаю нецелесообразным утруждать Виктора Ивановича технической реализацией предложенного им способа передачи мне информации, лучше он использует это время на более важные дела для всех нас. Да и привлечь моих знакомых в Киеве, хотя и теоретически возможно но весьма сложно. К тому же, не знаю как в Украине, а в РФ законно отправить диски за границу (это таможня) проблематично, из за вопросов вытекающих из соблюдения авторских прав (думаю Вам понятно мое нежелание быть причиной побудившей предпринимать им подобные действия). Если Вы намерены мне помочь, прошу обсудить этот вопрос по электронной почте: мой адрес: a_prichodko@mail.ru
Записаний

Тетяна

• Гість
Уважаемый oldlokh!
« Reply #4 : 25 Листопада 2008, 10:01:44 »

Уважаемый oldlokh!

В своем сообщении я писала о диске, на котором мне в суде запишут копию технической записи первого этапа судебного процесса. Первого из ............ (по моим прикидкам, минимум 5 этапов).

На текущий момент эти данные вряд ли можно рассматривать, как образец для обучения или подражания. Мой опыт в области ведения дел в суде до вчерашнего дня равнялся нулю :-))

Для вникания в практику украинского судопроизводства Вам, на мой взгляд, лучше найти ресурсы с записями Виктора Ивановича.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email