'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Я отримав накінець від рай...  (Прочитано 1368 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Я отримав накінець від райдержадміністрації та КП "Дирекція з управління та обслуговування житла" відповіді, що ТОВ "ЖЕК-108" є виробником послуг з утримання будинку та управителем з комунальних послуг!!! А балансоутримувачем є райрада!!! Скількі порушень Господарського Кодексу та Закону "Про житлово-комунальні послуги" треба оскаржувати як на Ваш погляд?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Порушень чимало, але чи варто з ними сперечатися? У такому випадку всі претензії до Товариства з дуже обмеженою відповідальністю. Починайте їх змушувати укладати договори відповідно до постанов КМУ №№ 560 та 630, вимагати від них затвердження тарифу на утримання будинку, повернення зайво нарахованих коштів за ЦО, відшкодування моральної шкоди. А райрада, не будучи суб\\\'єктом господарської діяльності, нехай собі утримує та відповідає згідно зі ст.ст. 19 та 20 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", якщо їй так забажалося. Про статутні цілі Вашого КП "Дирекція" часом не повідомили?
Записаний

Влад

• Гість

Спасибі! Я писав листи до ТОВ, він накінець надіслав недійсний договір на найм житла, на це я планую надіслати типові договори. а як бути з суддею? Чи не написати йому заперечення щодо його дій. Цей ТОВ махлює, вводить в оману суд( в позовній заяві було посилання на їх повноваження відповідно до договору з УЖГ, а потім в листі до мене посилання на договір з КП "Дирекція"), не надав жодних належних юридичних доказів -фактів! Суддя ухвалив витребувати цей договір з УЖГ? але його нема! ТОВ посилається фактично на одне: ви повинні сплачувати за компослуги посилаючись в основному на ЖК. Але ж. Цивільний Кодекс фактично відмінив Жиловий Кодекс, бо в ньому зазначено, що він є основним законом з питань цивільного права, а інші закони можуть бути законами цивільного законодавства тільки на основі ЦК, тобто після нього Законом для всіх є Закон "про житлово-комунальні послуги". Житловий Кодекс як акт неіснуючою УРСР може застосовуватися тільки там, де він не суперечить законам та ЦК України!

Я думаю викласти це в запереченнях до дій судді. Також ЦПК встановлює 2-місячний термін розгляду справи, а мій суд тягнеться 6-й місяць. Перерва на 2 місяця нічого не дала, тим більше, що позивач не прийшов на наступне засідання та не приніс доказів своїх повноважень і взагалі ніяких юридичних доказів: договорів з нами або пропозицій щодо них, актів тощо. Я сплачую за чинними тарифами, які не оскаржені в суді.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Все добре. Якби позивач вдруге підряд не з\\\'явився, тоді його позов має залишитися без розгляду. Стосовно дій судді - якщо є підстави вважати, що вони неправомірні, то звісно можна застосувати ст. 160 ЦПК України, хоч великих наслідків це не дасть. Щодо порушень строку розгляду справ у суді, то це є системою, а не винятком для нашого судочинства. А системні порушення створюють ілюзію норми. Те ж стосується і ЖК. Далі все буде залежати від апеляційної інстанції. Вам бажано було б подати декілька власних позовів, потім провадження за позовом ТОВ зупинити. Хоч для цього і зараз є достатньо підстав.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email