Пам\\\'ятаєте нарис "Чи визнає суд псевдоконкурс недійсним?"
http://io.ua/s33511Сьогодні нарешті розпочалося слухання справи по суті. На судовому засіданні були присутні сторони - позивач (це я) та відповідач - КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Солом\\\'янської районної у м. Києві ради". Точніше, представник відповідача - давня знайома Панова Світлана Андріївна - начальник юридичного відділу КП "Дирекція". Знаю її по судових справах, де вона була моїм опонентом, з 2001 року. З тих пір ми з нею сперечалися з різних приводів. Спочатку Світлана Андріївна намагалася переконати суд, що КП УЖГ (неформальний попередник "Дирекції") не може бути виконавцем послуг з ЦО, ГВП, ХВП. Нічого у неї не вийшло. Потім вона відмовлялася укладати Типові договори зі мною, моїми родичам, сусідами на надання комунальних послуг. Знову не вийшло, суд зобов\\\'язав. Ці договори ми переукладали тричі, кожного разу зовсім не за сприянням Світлани Андріївни. Потім були суперечки про повернення зайво нарахованих коштів за ЦО, ГВП, ХВП. І тут Світлана Андріїіна все програла. Не кажу вже про моральну шкоду, яку виконавча служба стягнула з КП УЖГ (жаль, що не зі справжнього винуватця). Загалом Сівітлана Андріївна програла мені близько 70 тис. грн. Однак, не дійшла до тями. А тепер ми сперечаємося про визнання фіктивного конкурсу, проведеного за участю Світлани Андріївни, недійсним.
За ці роки Світлана Андріївна так нічому й не навчилася, як юрист. На судових засіданнях меле всяку-всячину, яка не має відношення до справи. Сьогодні вона заявила декілька брехливих повідомлень про конкурс - нібито, наш будинок не входив у перелік об\\\'єктів, на обслуговування котрих був оголошений і проведений конкурс. Про це можна було б довідатися з конкурсної документації, яку Світлана Андріївна відмовилася надати. Заперечувала проти задоволення мого клопотання про надання в суд конкурсної документації. Мовляв, конфіденційна інформація. Мовляв, хтось зверху цю документацію перевіряє, і її не можна вилучити. І взагалі заявила, що ніяких порушень при організації та проведенні конкурсу не було, хоч з позовної заяви і козі зрозуміло, що це не так. Далі звинуватила мене у тому, що не займався створенням ОСББ в будинку. Але ж забула, що саме вона домоглася скасування судового рішення про реєстрацію ОСББ. Рішення, яке вже набрало чинності, і у якому я був позивачем. Потім заявила, що Підмогильний - колишній глава колишньої Жовтневої райдержадміністрації, який незаконно отримав за безцінь квартиру у нашому будинку, нинішній глава Київської організації НДП, яка не пройшла до ВР, нібито створив асоціацію комунальних підприємств, і навіть зареєстрував комунальне підприємство. Дивно було це чути, бо комунальні підприємства створюються органами місцеаого самоврядування, а не партійними осередками, колишніми чиновниками. Забрехалася Світлана Андріївна, аж судді стало смішно! Фіксування судового процесу велося технічними засобами, маю копію фонограми та журналу судового засідання. Продовження епопеї (судового засідання) намічено на 05.02.2009 р. о 10 год. 30 хв.