'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Здравствуйте, Виктор Иванович. Я так думаю, что мой уто  (Прочитано 1582 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

• Гість

Здравствуйте, Виктор Иванович. Я так думаю, что мой уточнений адміністративний позов в очередной раз отклонят. На сколько я понял, если не обжаловать это решение, то можно будет заново подавать сначало заяву про забеспечення позову и заяву про забеспечення доказів, а после и адміністративний позов. Хочу заранее, без спешки подготовиться к этому. Выше я выкладываю свой вариант заяв. По возможности, хотелось бы получить Ваши замечания. Хочу добавить, что Ваша информация по поводу того, что наш подвал может оказаться цокольным этажом уже находит подтверждение на официальном сайте КМДА в характеристике дома. Правда это как то странно там звучит - цокольный - так. Но даже если это так, то тогда где то должено быть, согласно СНиПа техническое подполье...
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Правильно, якщо буде ухвала суду залишити позов без розгляду. Тоді все можна розпочинати заново у такий спосіб, якби раніше поданого позову не існувало. Стосовно підвалу - якщо це не підвал, а цокольний поверх, тобто нежитлове приміщення, то можливі труднощі з обґрунтуванням позовних вимог. Наприклад, тоді, коли приміщення вважається об\\\'єктом комунальної власності і перебуває, як окремий об\\\'єкт, у повному віданні ЖЕО. Відносно будівельних норм та правил - вони з правом власності не пов\\\'язані. Трохи пізніше я перечитаю Ваші заяви і надам коментарі. Доведеться заяви також перенести у Нариси.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ваші заяви переміщені у Нариси - http://io.ua/s58998 Можу зауважити, що вони не бездоганні. Суддя може аргументовано відмовити на підставі невідповідності вимогам КАСУ. Крім того, зустрічаються граматичні помилки, пов\\\'язані з недостатнім володінням українською мовою. Пізніше спробую Вам допомогти та викласти заяви у виправленій редакції. Хоч з такою роботою може справитися навіть початкуючий юрист з відповідною освітою.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ваші заяви з рецензіями тут: http://fileshare.in.ua/1683408
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email