'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! У ЖЖ Тетяни Монтян з’явилася ось та...  (Прочитано 1717 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! У ЖЖ Тетяни Монтян з’явилася ось така інформація: http://mentbuster.livejournal.com/234524.html. Судячи з коментарів до цього починання, люди готові боротися за свої права, і багато хто вже так чи інакше це робить. І взагалі, за останні роки характер дописів на тему ЖКГ на різних форумах суттєво змінився: настрій у людей став більш бойовим, впевненим, дієвим. Ті, хто починав, ось як Ви, боротися поодинці, незважаючи на суспільну байдужість і зневіру, зробили свою справу — їх ідеї, впевненість у тому, що з системою можна і треба боротися і перемагати, поширилися у загальній свідомості і зажили власним життям.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щось вони довго збираються та налаштовуються, як справжні комсомольці. Я коротко відреагував у ЖЖ Тетяни Монтян. Дякую Вам за посилання. Однак, я проти політичних компаній, які розпочинаються романтиками, здійснюються прагматиками, а плоди пожинають негідники. Дійсно, масові акції протесту, у разі, якби вони були розпочаті, могли б повністю розвалити нинішню, хоч і недолугу, систему управління ЖКГ. Ми, мешканці "хрущовок" та інших багатоповерхівок у цьому не зацікавлені. Крім того, будь-яка масова акція вимагає значних сум грошових коштів для її підтримки. А хто їх буде викидати на вітер? Пенсіонери? Навряд-чи.

Я вважаю, що йти слід еволюційним шляхом, тиснути перед усім на владу, скасовувати її незаконні НПА окремими адмінпозовами. А підкріпляти можна додатковими позовами про усунення порушень прав конкретних споживачів. Що й робиться. Було б добре, якби до цього долучилися і "комсомольці".
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email