'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Еще раз благодарю за ваши выводы уважаемый, Виктор Ива  (Прочитано 1748 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Еще раз благодарю за ваши выводы уважаемый, Виктор Иванович, несмотря на их безрадостный характер, однако хочу напомнить ,что на квитанциях по квартплате в 2007г. на их тыльной стороне неоднократно печаталась ссылка на распоряжения КГГА, отмененные с 09.01.09г. решением суда . Я понимаю это как прямое доказательство незаконности таких квитанций и сумм в них содержащихся. Также прошу сообщить когда и где можно будет получить копии текстов победоносных решений суда и определения оставившего это решение без изменений по делу №8/31.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Думаю, що вони будуть виготовлені Київським апеляційним адмінсудом можливо не у 5-денний строк, визначений ухвалою КАСУ, а принаймі у 10-денний. Як тільки отримаю відповідні ухвали суду, то негайно їх опублікую на цьому сайті. Стосовно постанов в обох справах про визнання незаконними розпоряджень Черновецького щодо тарифів на ЖКП - їх можна буде отримати у відповідних судах перших інстанцій після повернення справ з КААС приблизно тижнів через 2-3. Тексти обох постанов були раніше опубліковані у "Нарисах" та у розділі "Фото", однак з "мокрою" печаткою після набрання чинності можна отримати тільки через канцелярії судів перших інстанцій. Усім бажаючим можу замовити у судах засвідчені копії (ця послуга суду є платною).
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу, щодо копій — будемо дуже вдячні, якщо Ви нам замовите один екземпляр кожної постанови. Я зателефоную увечері, домовитися про деталі.

Оля
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Не зателефонували, але мабуть і так зрозуміло. З відповідей на аналогічне запитання інших учасників.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email