'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Не одноразово давали мудр  (Прочитано 2801 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Аріна

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Не одноразово давали мудрі підказки мені (стосовно незаконного встановлення домофону), дякую вони дуже допомогли! Підкажіть, будь-ласка, ще разок по такій справі. Я уклала договір, на виготовлення меблів,з одним підприємством, яке орендує приміщення у ЗАТ «А.Е.С. Київоблеенерго», підприємство прострочило поставку меблів, і я звернулась в Київське управління по захисту прав споживачів, спеціалісти виїхали на підприємство для перевірки, але на територію обленерго їх не впустили.... На письмове звернення управління до обленерго, надійшла відповідь, що за вказаною адресою потрібного нам підприємства не існує і не існувало. Хоча це не відповідає дійсності, на це є письмові докази.... З підприємством ми розбираємось в суді, а куди можна поскаржитись на дії обленерго, яке вводить в оману?.... Для того, щоб притягнути винних осіб, зокрема начальника юридичного відділу, який надав відповідь, до відповідальності....
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Не будучи обізнаним у всіх деталях не можу стовідсотково правильно порадити. Апріорі, краще всього було б подати клопотання про притягнення обленерго до участі у справі у якості другого відповідача.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email