'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий день, Вікторе Івановичу! Ви мені відповідали на  (Прочитано 2807 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Оксана

• Гість

Добрий день, Вікторе Івановичу! Ви мені відповідали на питання стосовно нашої судової справи з Водоканалом. Це було 12 та 15 грудня 2008р. Було друге засідання суда. І знову відклали, бо я їх замучила тим, що вимагаю багато документів від Позивача, які він надавати забуває.А треті сторони ГІОЦ та Київенерго не з\\\'явились, бо виявляється, що коли їх викликають разом, вони не приходять. З 19тис. грн. позовної заяви лишилось 5 тис. - це вода на підігрів, решту вдалось відстояти. У мене до Вас питання щодо Постанови КАГС №6/321-23/415. По-перше, ніде не можу його знайти в інтернеті, а по-друге, юристи з Водоканалу зтверджують, що є Ухвала про роз\\\'яснення цього рішення від 24.02.06р, де вказано, що ГІОЦ має розщіплювати платежі на користь Водоканалу. Ви не могли б прокоментувати ці дані, може Вам щось відомо. Я дуже сподівалась на аргумент про заборону, а ця інформація мене трохи засмутила.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго дня, Оксано! Я вибачаюсь за затримку з відповіддю на Ваше звернення. Вона пов\\\'язана з проблемами на сервері мого хостінг-провайдера. По суті: спробуйте пошукати у електронному реєстрі судових рішень постанову ВГСУ від 20 грудня 2005 р. у справі № 6/321-23/415 про часткове задоволення касаційної скарги КП ГІОЦ. Крім того, ця постанова викладена у Форумі. Відносно роз\\\'яснення від 24.02.2006 р. - мені про нього невідомо. Зате існує постанова КАГС від 19.09.2006 р. у справі № 7/70, якою відмовлено у задоволенні апеляційної скарги Київводоканалу на рішення Господарського суду м. Києва від 19.06.2006 р. у справі № 7/70 за позовом Київводоканалу до ЖБК "Радянська Наука". Зазначеним рішенням ГС м. Києва у позові відмовлено повністю. А ціна позову була немаленька - 47 705,15 грн. Особливо тішать 15 копійок (жарт).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s8538 - Постанова Вищого Господарського Суду України від 21.12.2006 р. У січні 2006 року ВАТ “АК “Київводоканал” звернулось до суду з позовом до ЖБК “Радянська наука” про стягнення боргу за надані послуги з водопостачання та водовідведення в розмірі 45 705,15 грн. Судами трьох інстанцій у позові відмовлено. Київводоканал не зупинили ці судові рішення від наміру стягнути бажану суму. Але Ухвалою Верховного Суду України від 22 лютого 2007 р. у справі № 3-713 к 07/30 касаційну скаргу Київводоканалу на постанову ВГСУ від 21.12.2006 р. № 7/70 колегія суддів не надала згоди на порушення касаційного провадження у даній справі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s70677 - ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ, ПОСТАНОВА ІМЕНЕМ УКРАЇНИ "20 " грудня 2005 року, м.Київ №6/321-23/415

1. Касаційну скаргу Комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" задовольнити частково.

2. Постанову Київського апеляційного господарського суду від 30.08.2005р. та рішення господарського суду міста Києва від 04.07.2005р. у справі №6/231-23/415 в частинах задоволення позову АЕК "Київенерго" про зобов\\\'язання КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" перераховувати на користь ВАТ "АК "Київводоканал" кошти, що складають вартість холодної води для приготування гарячої води, скасувати. В цих частинах у позові відмовити.

4. В інших частинах вказані постанову та рішення залишити без змін.

Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email