Дякую, успіхів Вам! А я поки що продовжу...
Ви пишите: "Сумніваюсь, що у Вас були укладені договори з КП УЖГ до 01.02.2006 р" -> Мабуть Ви мали на увазі "... до 01.01.2006 р"?
Як не дивно, але я дійсно мав „Договір про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території”, в якому також були вказані тарифи на опалення і який був укладений між мною та балансоутримувачем мого дому - КП „УЖГ”. Відповідно до нього, з травня 2003 року я повинен був „вносити плату _на рахунок КП „УЖГ”_!
Ви пишите "...лише з 01.02.2008 р., як наслідок незаконного розпорядження Черновецького від 30.12.2008 р. № 97". Мабуть Ви мали на увазі: "...лише з 01.02.2009 р."?
А щодо нових договорів з моїм КП УЖГ, то я вже чекаю другий місяць від них відповіді на мій лист, де я відмовляюсь від послуг КП ГІОЦ і кажу, що _поки що у добровільному порядку_ буду сплачувати кошти. Але наразі, після того, як 09.02.2009 вступить у силу рішення КААС по тарифам, я напишу їм, що вимагаю заключити зі мною нові договори по тарифам, які були останні ЗАКОННІ (тобто, до 01.12.2006). Напишу, що якщо вони це зроблять, я тоді не буду позиватись до суду про перерахування за ці 2 роки через незаконні тарифи (а це ~ 2000грн) і не буду виставляти стягнення моральної шкоди 10000грн. (Можливо, подам в суд тільки по перерахуванню по теплопостачанню.) Але сумніваюсь - думаю вони просто будуть ігнорувати мене...
А вимоги до них у мене були такі (я надам скорочено):
"...Отже, маємо, як мінімум, два порушення законодавства України. Перше – відсутність договорних відносин між мною та балансоутримувачем мого дому - КП „УЖГ”... з 01.01.2006 року. Друге – відсутність взагалі будь-яких правовідносин між мною та КП ГІОЦ.
Оскільки я є юридично необізнана людина і дізнався про це тільки нещодавно від мого адвоката, мушу попередити Вас, що у разі подальшого надсилання мені юридично нікчемних „рахунків на сплату ЖКП” від ЖЕД... з реквізитами КП ГІОЦ, я буду розцінювати ця як спробу здирництва і шахрайства боку КП „УЖГ”... Крім того, це завдає мені зайвого клопоту і моральної шкоди, про що зазначено нижче...
...Враховуючи, що КП УЖГ... з 01.01.2005 року, коли вступив в силу Закон України про житлово-комунальні послуги, майже 4 роки злочинно не виконує п.1 Прикінцевих положень вказаного Закону, а також постанов КМУ від 12.07.2005 р. №560 та від 21.07.2005 №630, я вирішив _поки що в односторонньому порядку добровільно_ сплачувати кошти за ЖКП безпосередньо на розрахунковий рахунок КП „УЖГ”..., який я отримав від Вашого бухгалтера в усній формі (дивись Додаток №1 – копії платіжних квитанцій...
...На підставі вищевикладеного вимагаю від Вас:
1. Негайно усунути порушення моїх особистих немайнових прав, а саме вжити необхідні заходи для вилучення з бази даних платників ЖКП, яка обслуговується ЖЕД... та КП ГІОЦ, будь-яку інформацію, яка стосується..., а також припинити друкування та розповсюдження рахунків на сплату комунальних послуг з зазначенням відкритого коду доступу до бази даних КП ГІОЦ.
2. Надалі більше не включати в „рахунок на сплату ЖКП” графу про електроенергію, через те, що я з АЕК Київенерго маю прямий індивідуальний договір.
3. Надати мені офіційно фінансові реквізити КП „УЖГ” для сплати коштів за ЖКП.
4. Письмово підтвердити отримання вказаних в Додатку № 1 грошей на Ваш рахунок.
5. Повідомити мені, чому дорівнює фіксована сума, яка закладена у тарифи за ЖКП для компенсації послуг ощадбанку за здійснення операцій по переказу коштів.
6. Надати мені пояснення, на якій підставі ніколи не робився перерахунок коштів для компенсації послуг ощадбанку, оскільки ощадбанк за здійснення операцій по переказу коштів бере відсотки, а не фіксовані суми.
7. У разі, якщо і в майбутньому здійснення ощадбанком операцій по переказу коштів за ЖКП на розрахунковий рахунок КП „УЖГ” буде, так само, як і зараз потребувати оплати готівкою в момент здійснення мною цієї операції, вимагаю зменшити мені тариф за утримання будинку та прибудинкової території на згадану фіксовану суму, яка закладена у цей тариф, для уникнення подвійної сплати за одну процедуру.
8. При здійсненні розрахунків за ЖКП керуватися виключно Законами України, постановами КМУ від 12.07.2005 р. №560 та від 21.07.2005 №630.
9. Про наслідки розгляду цієї заяви письмово повідомити мене у відповідності до Закону України “Про звернення громадян”.
Додатково повідомляю Вас, що у разі ненадання мені фінансових реквізитів КП „УЖГ”, я не буду мати можливості сплачувати за ЖКП, а провина за це буде повністю лежати на керівництві КП „УЖГ”.
Додаток: 1. Копії платіжних квитанцій..."